A gyereketek mennyi idősen kezdett el érdeklődni (nézegetni) a nemi szerve iránt?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 22:21
1/8 anonim válasza:
17 hónapos lányom minden pelenkázásnál odanyúl ,de ennyi !
2/8 anonim válasza:
Már egészen kicsi korában is, ha véletlenül arra járt a keze tépte, rángatta, még videó is készült erről azt hiszem kb. 10 hónapos korában. Miért kérdezed?
3/8 anonim válasza:
1-1,5 hónapja odanyúl pelenkázáskor, meg fürdésnél is. Most már rászoktattam, hogy inkább törölje törlőkendővel, minthogy piszkálja. 16 hónapos
5/8 A kérdező kommentje:
2,5éves kislányom mostanában elég intenzíven érdeklődik iránta!:D Fürdés után nézegeti a tükörben odanyúlkál,ami az apjának nem tetszik. Folyton rászól hogy nem szabad,én hiába mondom neki hogy hagyja már mert ez természetes!:( Ugyan olyan testrész mint a többi,és ő még nem tud különbséget tenni.
Olyankor elkezd velem veszekedni hogy én ilyenekre tanítom. Főleg hogy ma kérte az apját hogy ő is mutassa meg a "bundáját"(nem tudom miért így hívja a punciját).:)
2012. dec. 28. 22:55
6/8 anonim válasza:
2,5 évesen a fiam. Borzasztóan idegesített, mindig morzsolgatta. Aztán 3évesenjött egy figymaszűkület műtét.....azóta nem piszkálja csórikám :(
7/8 anonim válasza:
Ha rászól az apukája, azzal óriási kárt okoz neki, mert az a tudat lesz benne, hogy a nemi szerve valami csúnya, elítélendő dolog, és ez az egész életére kihathat!!! Teljesen normális dolog, ha ismerkedik a kislányod a puncijával, csak azt kell neki elmagyarázni, hogy ne más előtt tegye, mert ez csak rá tartozik!!!
8/8 anonim válasza:
Ovodában is előfordulnak már gyerekek akik piszkálódnak odalennt maguknak.Rászólni nem szabad,viszont hagyni sem..nehéz...ezen én is gondolkodtam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!