Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves gyermek szereti még a...

6 éves gyermek szereti még a Bartos Erika könyveket?

Figyelt kérdés

Bogyó és Babóca,

Anna Peti Gergő?

2012. dec. 27. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem az 2-3 esetleg 4 éveseknek van.
2012. dec. 27. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 6 éves és szereti. Meg van színte az egész Anna,Peti,Gergő sorozat. És a Bogyó és Babóca rajzfilmet is meg szokta nézni.
2012. dec. 27. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én 6 éves fiam is nagyon szereti még, igaz azért a B&B ellen néha már tiltakozik, hogy az kicsiknek való, de azért csak megnézi még vagy odaül ő is, ha az öccsének mesélek a könyvből :)

Karácsonyra a Bogyó és Babóca Szülinapi meglepetés társasjátékot kapta, ami nem olyan bárgyú ám, mint elsőre látszik, sőt!

2012. dec. 27. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 6 éves és szereti mind a kettőt.
2012. dec. 27. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Amikor a 3 éves picinek olvasok Anna, Peti Gergőt, vagy Bogyó és Babócát, a nagyobbik 6 éves is odaül és hallgatja. Ez alapján azt mondom szereti, és érdekli, de szerintem már nem neki való. Ha csak a 6 éves fiam lenne, már nem kerülnének elő ezek a mesék.

A nagy jelenleg szívesebben hallgat régi klasszikus meséket mint Holle Anyó, a Három kismalac és a farkas stb. Vagy pl nagy kedvencek a Berg Judit könyvek, és Sven Nordqvist: Pettson és Findusz sorozata, és sokat olvasok olyan mesekönyvből is amihez nincsenek képek, vagy csak minimális illusztráció. Ebben a korban, már jó ha egy kicsit dolgozik a képi fantáziája, nem szükséges, hogy a meséhez olyan sok kép legyen mint a Bogyó és Babócában.

2012. dec. 28. 04:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne Bartos Erikát olvass neki, nézze inkább Bartos Cs. István csidejóit :))
2013. márc. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!