Tudtok-e valami alternatív, házi gyógymódot, amivel csillapítani tudom a kislányom ekcémáját?
Figyelt kérdés
Voltunk orvosnál, kiírt egy kenőcsöt. Átmenetileg jobban lett, de most ismét tele van szinte az egész teste. Most négy és fél éves kislányról van szó. Nagyon szenved szegény és én is aggódom, mert ilyen csúnya nem volt neki.2012. dec. 23. 12:43
1/4 anonim válasza:
Oilatum fürdőolaj, nekünk nagyon bejött, de az is jó, ha babaolajozod fürdés előtt, azt szépen beszívja a bőre, a lényeg, hogy sosem szabad hagyni, hogy százaz legyen a bőre, nekünk már kezd helyrejönni
2/4 anonim válasza:
Èn tudok egy megoldást de biztos vagyok hogy nem fogod megcsinálni inkább le sem írom.
3/4 anonim válasza:
én is ekcémás vagyok de nekem a vitaminok jobban beváltak mint bármilyen kence. Multivitamin, kalcium, magnézium. Ezeket tudom javasolni. Esetleg tejmentes táplálkozás 1-2 hétig, mert sokaknál a tejallergia hozza elő.
4/4 anonim válasza:
Bőrgyógyásznál,gasztros dokinál jártál-e már?Mert ha valami allergia okozza,akkor diétától javul.Amúgy nálunk az Aerius-oldat hozta meg a javulást.Tejallergiára gyanakodtak,de a diéta nem segített.Ekkor írták fel ezt a szert,tavasz óta kapja a fiam,azóta sokkal jobb,szinte elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!