Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Plüss játékkal kapcsolatos...

Plüss játékkal kapcsolatos kérdés (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok!Kisfiam nagy álma egy fekete színű Tibi plüss bárány.(Bábozni lehet vele)Tudnátok nekem segíteni,hogy hol lehetne beszerezni egy ilyet? Segítségeteket előre is köszönöm!
2012. dec. 17. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk sajnos csak a csibe van, meg a fehér bárány (bár azt nem tudom hol van, ha keresném biztos megtalálnám), szívesen felajánlottam volna.

Írj a Tibiseknek.

2012. dec. 17. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csütörtökön tudom megnézni, hogy van-e, ha még akkor is aktuális lesz írj rám.
2012. dec. 17. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha megfelel egy olyan amire ráfér egy mosás, és küldesz postaköltségnek 500Ft-ot akkor én tudok küldeni.
2012. dec. 17. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszi a gyors választ,minden megoldás érdekel,csak karira meglegyen!!!

3-as!Hol laksz?

2012. dec. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!