Milyen betegsegeknel lehet calcimuscot adni 4 eves gyermeknek?
Figyelt kérdés
Ti mikor hasznaljatok, hany napig ?2012. dec. 14. 19:04
1/7 anonim válasza:
Én csak akkor adom,ha allergiás reakciót veszek észre; esetleg csípésekkor.
2/7 A kérdező kommentje:
Nathanal, köhögesnel nem ?
2012. dec. 14. 19:09
3/7 anonim válasza:
Köhögésre,megfázásra abszolút nem jelent semmit,hogy adod-e; nem javít az állapotán.Ez nem arra való.
4/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszi !
2012. dec. 14. 19:19
5/7 anonim válasza:
Náthára is tökéletes, a mi dokink mindig ír fel a gyerkőcöknek. Az első 2 nap 2*1 ampulla, utána még pár napig 2*fél ampulla.
6/7 anonim válasza:
2 éves gyerekemnek az orvos írta fel náthára, merthogy a gyulladt, kiszáradó nyálkahártya-fájdalmat enyhíti. 10 db ampulla van egy dobozban (ha jól emlékszem), napi 2-t szoktam neki adni (reggel, este), amíg el nem fogy.
Amúgy felnőttként én is használom, ha fáj a torkom, tényleg megnyugtatja.
7/7 anonim válasza:
A Calcimusc a nyálkahártya duzzanatot csökkenti, ugyanúgy az allergiánál (orrban, torokban, vagy csípésnél a bőrön), mint a náthánál (orrban). Mert valahol a nátha is egy gyulladás ami (mint minden gyulladás) duzzanattal jár. Hasonló elven jó a Fenistil is (csökkenti a váladékképződést) legyen szó allergiáról vagy nátháról. Tünetet kezel mindkettő csak a kiváltó ok más. Összegezve: allergiás reakcióknál, náthánál, kalcium hiányos állapotokban lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!