Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ülésmagasítót mikortól lehet...

Ülésmagasítót mikortól lehet használni? Mik a kikötések?

Figyelt kérdés
A fiam két és fél éves, 21kg. Az autósülésünk megfelel 36kg-id, de mivel elég duci a biztonsági öv téli kabátban nem éri be és így elég veszélyes utazgatni.
2012. dec. 14. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem értem.

Milyen az ülés? 9-36-os, vagy 15-36-os? Saját öve van az ülésnek?

Én kénytelen voltam 2 évesnek 15-36-os ülést venni, olyan magas volt. Cybexet vettünk, a teszteredménye jó, és kényelmes is.

Ugye nem a sima, támla nélküli ülésmagasítóra gondoltál???

2012. dec. 14. 09:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia!15-36kg-ig és igen, saját öve van. De nagyon rövid már, egyáltalán nem tudom bekapcsolni. Sima ülésmagasítóra gondoltam, esetleg a drágább fajta háttámlásra, de nem ülésre. Az érdekelne elsősorban, hogy korhoz, testsúlyhoz , vagy magassághoz van e kötve, hogy gyerekülést vagy magasítót használok.
2012. dec. 14. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
3 èves kor alatt nem lehet ülèsmagasìtòt semmi kèp, csak 3 èves kor ès 135 cm felett, de magasìtòt ìgy is csak akkor, ha a biztonsàgi öv àllìthatò.
2012. dec. 14. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Ekkora gyerek kizárólag autósülésben utazhat.

Olyat vegyél, ami háttámlás, el van látva oldalsó védelemmel is. A Cibex is ilyen, ami nekünk van, ilyesmit vegyetek!

[link]

2012. dec. 14. 10:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!!!Olyan is megfelel ami szabványos gyerekülés de nem saját biztonsági övvel rendelkezik, hanem az autó övével be lehet kötni?
2012. dec. 14. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
A 15-36-osaknak nincs saját öve, ezeket már mind a kocsi biztonsági övével kell használni.
2012. dec. 14. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem 15-36 kg-ig van, boltban vásárolt és rendelkezik saját övvel. Ezért kérdeztem....
2012. dec. 14. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!