Milyen Nyiregyházán a gyerek osztály a Jósa Andrásba?
nagyon gáz a gyerekosztály, 2 ágyas szobák vannak, de van fizetős is 6000 ft/éj. én azt választanám ha oda kellene menni. sokkal felszereltebb, kultúráltabb, a nővérek bunkók, egyes kivétellel persze, és a pénz az úr. nekünk bent kellett volna maradni 2 éjszakát, de mivel nyiregyiek vagyunk adtunk a dokinak előző este is 10.000 ft-ot és a műtét után is így hazajöhettünk. (lágyéksérv műtét volt).
de voltunk már bent rota fertőzés miatt is, első éjszaka az ügyeletes osztályon voltunk, na ott totál bunkó mindenki, utána kiraktak minket osztályra, ott az első éjszakát végigsírtam, utána felszabadult a vip szoba, én mondtam mindegy mennyibe kerül de mi átmegyünk oda. átmentünk, én a férjem és a 2 gyerek. mind a 4-en rotásak voltunk. Ott volt tv, mikró, az és akkor jött be látogatni amikor akartak. a nem fizetősbe egyszerre 1 felnőtt lehet a gyerek mellett. ha jön 1 valaki látogatni, anyuka kimegy, látogató bemegy és kész. de ha adtok pénzt az már más, utána kenyérre lehetett kenni mindet. Én úgy kivertem a balhét ,mert nem adtak semmilyen gyógyszert a nagyobbik kisfiunknak, aki rohamos kruppos köhögésbe kezdett a rota mellett, mert a vip szoba a felső léguti fertőző osztályon van persze, hogy csak na. kiosztottam őket a 4.nap hogy itt fog megfulladni a gyerek, hogyha nem adnak neki valamit én fogom magunkat és saját felelősségre hazamegyünk. csak úgy hozták a cuccot. Utána megkérdeztem hogy miért kellett ezt megvárni hajnali 4-kor hogy így veszekedve kelljen adni neki valamit. Utána reggel hazajöttem, bepakoltam egy táskába az itthoni gyógyszereket és bevittem neki és adtam. Másnap hazajöttünk az én kérésemre. Nagyon gáz volt sajnos....
ja és a vip szobában van 2 nagy ágy és 1 kiságy. na ott már letudtam feküdni a gyerek mellé én is a férjem is. van külön fürdője is.
A másikban rá sem ülhettem a gyerek ágyára sem. 1 éjszaka álltam, ültem mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!