Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hozzátok ma éjszaka megy a...

Hozzátok ma éjszaka megy a Mikulás? Mit hoz a gyerkőcöknek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 22:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tegnap este jött, mert a nagy reggel ment oviba, így volt ideje örülni az ajándéknak. Nálunk édességet nem hozott, a 4 éves fiam kapott Trixi könyveket tárolódobozzal, a 10 hós kicsi lányom kapott egy bébi mókahengert!
2012. dec. 6. 11:16
 12/12 anonim ***** válasza:

szia! Ma reggelre jött, tökmindegy a férjem szempontjából, mert este sem és reggel sem ért rá, így legalább reggel volt 5 perc ideje, de én játszottam a gyerekekkel meg az ajándékokat is én bontogattam velük.

Tőlünk, meg a nagyiktól összesen a következőket kapták: (3 éves fiú és 11 hónapos kislány)

- 2-2 pár vastag kötött zokni

- hajkefe-fésű szett

- gumikacsa szett

- Chuggington vonatok és Thomas vonat sinnel

- 2 mesekönyv és 1 számokat oktató könyv

- 4 kockás fa kirakósjáték

- összerakható fa kiselefánt

- édesség

- 2 olyan fejlesztő a kislánynak, amelyek egy rúdból állnak és a karikákat kell rátenni (nem tudom, mi a hivatalos neve)

- 3 kis plüsst és egy plüss bábot

Soknak tűnik, de a Chuggingtonon kívül egyik sem volt nagy összeg, sőt, a fa fejlesztők és a plüssök ingyen voltak

2012. dec. 6. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!