Mikortól fürödhet együtt a baba a nagytesóval?
Figyelt kérdés
Nálunk a nagy 4 éves, a kicsi 8 hós, már ül. Arra vagyok kíváncsi, hogy nálatok ez hogy alakult és biztonságos volt-e a kicsinek?2012. dec. 5. 19:02
1/4 anonim válasza:
Amikor már stabilan ül, és nem borul fel rögtön, ha véletlenül meglöki a nagyobbik gyerek. Meg függ a nagy érettségétől is. Ha már meg tudod magyarázni neki, hogy a kicsire vigyázni kell, vagyis nem lökdössük sem direkt, sem véletlenül, nem fröcsköljük le, és persze ha már ő is vízbiztos annyira, hogy nem fog rögtön kétségbeesetten ordítani, ha a kicsi véletlen rácsap a vízre, és a szemébe fröcsköl, akkor mehet a dolog, de természetesen csak a folyamatos jelenléteddel.
2/4 anonim válasza:
Nálunk 2 év korkülönbség van, a kicsi 10 hónapos volt az első közös fürdésnél.
3/4 anonim válasza:
A kislányom 2,5 éves múlt, a kisfiam 7 hónapos.A fiú nagyjából stabilan ül, kb. 2 hete fürdenek együtt, de mindig ott vagyok/ülök a kád mellett és figyelem nehogy elboruljon, a biztonság kedvéért egy vastagabb törölközőt is raktam a fiú háta mögé.Nagyon élvezik hogy együtt fürödhetnek. :)
4/4 anonim válasza:
Mi most ígértük meg a nagynak, hogy karácsonykor fürödhet a kicsivel. Igaz, a kicsi még nem ül, és csak 5 hónapos lesz akkor, de betesszük a vízbe a biztonsági babafürdetővel együtt, persze folyamatosan ott leszünk velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!