Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor jön a Mikulás? Ma vagy...

Mikor jön a Mikulás? Ma vagy holnap este? Mert reggel ugye nagy a kapkodás az oviba menetel miatt.

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 18:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kelljetek fel hamarabb. Mondjuk egy fél órával.
2012. dec. 5. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:

nekünk ma jött,mire hazajött az oviból

holnap sajna mennem kell fél hétre dolgozni,az apjának hétre,így hatkor kel,hogy fél hétkor tudjanak indulni,így reggel nem lett volna rá idő

ma délután is nagyon örült,és ki tudta magát játszani estig a horgászbotjával

2012. dec. 5. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nem jól csináltad, a lényegtől fosztod igy meg. Fél órával korábban fekszetek és ennyivel korábban ébredtek és kész, ahogy elöző irta, ezt kellett volna.
2012. dec. 5. 20:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Azért az egy kisgyereknek erősen beleszól az alvásrendjébe. Szerintem nagyon megviselné. A misztikuma így is meglesz, nem ezen múlik.
2012. dec. 5. 20:26
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
Pont hogy nem lesz meg, de én nem vitázom, csináljátok ahogy épp kényelmes.
2012. dec. 5. 20:36
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
Egy óvodás gyereknél a reggeli Mikulás csak a szülő képmutatása. Nálunk este jön, mert a gyereknek így jó, így élvezi. Nem a szülőről kellene ennek szólnia.
2012. dec. 5. 20:53
 17/20 anonim ***** válasza:
39%

A mikulás az éj leple alatt érkezik. Amikor már mindenki alszik. Gyönyörűen kitisztított csizmácskába bepakol. Eszméletlen volt az esti készülődés. Reggel hamarabb ébresztem őket, de biztos vagyok benne, hogy ők rontanak be hamarabb hozzám, amilyen izgalomba voltak. Ez a misztikuma a mikulásnak. 30 éven keresztül így "éltem". Imádtam reggel felkelni és megnézni a csizmámat gyerekkoromba. De még felnőttkorban is belekukkantok, valahogy úgy megmaradt :) Lesz miről beszélni az oviban és gondolkozni hogy jöhetett be a mikulás:)

Persze mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik.

2012. dec. 5. 21:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk holnap estere jon, igy erunk ra, es en is ugy vagyok vele, hogy ne 2 percig tartson az orom, mi mindig este tartottuk, szerintem akarmekkora a gyerek, tok ertelmetlen 5 percbe besuriteni a nagy oromot. Mondjuk mikulasra kap egy jatekot a gyerek, de csak 2 percig nezegetheti, mert irany az ovi, suli....hat ez szerintem kiszuras.

Mi ugy csinaljuk, hogy parom hazajon este 6 utan nem sokkal, ott lesz a mikulas ruha, beoltozik, majd valami jelzest megbeszelunk, es mondom a lanyunknak, hogy nezzuk meg ki az, es ott lesz a mikulas. Kap egy kis csokit, mas nem is kell. Megprobaljuk ravenni, hogy fenykepezkedjen le a mikulassal, es ameddig jol erzi magat, addig mikulasozik, vagyis mondjuk max fel orat, aztan elbucsuzunk a mikulastol, parom kimegy az ajton, en felcsalom a lanyunkat az emeletre, aztan parom szepen hazajon, es elmeseljuk neki, hogy itt jart a mikulas:D

A lanyunk meg nincs 2.5 eves. Majd meglatjuk hogy sul el, mar 1 honapja mondogatjuk neki a mikulast, meg meset is neztunk rola tobbet:D Remelem jol sul el, en kozbe megprobalok fotozni. (mar egyszer 4 honapos koraban talalkozott a mikulassal -nem parom volt-, kinn van a kozos kepuk a falon a szobajaba es mutogatom neki, hogy mar talalkoztak, es most megint eljon)

2012. dec. 5. 21:21
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos az én gyerekkorom volt defektes, de mi nem tartottunk 2 perces ünnepléseket, csak azért, mert anyukám szerit úgy misztikus.
2012. dec. 5. 21:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is gondolkoztam ezen, de úgy döntöttem hogy holnap jön, délután mikor a kicsik felkelnek. Reggel nem jó, a fiaim mindig előbb kelnek a lányomnál, mivel ő is még csak 4 éves, és nem akarom előbb felkelteni, mert délután meg már nem hajlandó aludni. Így majd mielőtt mennek az ikrek aludni délben, kitesszük a csizmákat az ablakba, lánykámat majd valamivel lefoglalom és becsempészem az ajándékokat. Így mindenki egyszerre örülhet, és még lesz idő utána játszani is.
2012. dec. 5. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!