Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek érdemes?

Szerintetek érdemes?

Figyelt kérdés

Kisfiam tegnap mutatta a térdét. NAgyon csúnya sötétkék (lila) folt volt rajta. Nem is kicsi...

Kérdeztem, hogy mi történt.

Azt mondta, hogy kiment a szekrényéhez ( 5 éves, ovis) és az óvonéni vissza"rángatta" a csoportba. Elesett a küszöbnél.

Már ez gyanús volt, mert igaz nem rég ismerem az óvonénit, de nehéz elképzelnem ezt róla, de a gyerekem szavában sem kételkedhetem!

Kértem, hogy újra mesélje el. Akkor már úgy mondta, hogy kiment a zsákhoz, többször szólt az óvonéni, ő nem ment be, akkor az óvonéni megfogta a kezést és behúzta a csoportba.

Nekem ez a verzió a hihetőbb, így viszont véletlen baleset volt az esés a küszöbnél.

Kérdeztem, hogy mit mondott az óvonéni, azt mondta a fiamnak, hogy véletlen volt.

Tudom, kicsit káosz, de Ti mit gondoltok?

Nem szeretném túllihegni

2012. dec. 4. 08:52
 1/9 A kérdező kommentje:

Az óvonénit nem kérdeztem meg, és nem tudom, hogy érdemes-e?

Igazából ez lenne a kérdésem.

2012. dec. 4. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,baleset,volt,én nem tekínteném bántalmazásnak.Lehet hogy kicsit határozottabb volt az óvónéni,dehát a szépszóval nem ment. Egyébként szülő vagyok,és gyűlölöm az erőszakot.
2012. dec. 4. 09:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Jaj,eszembe sem jutott a BÁNTALMAZÁS!

Kicsit zűrzavaros a sztori és rossz, hogy nem tudom, hogy mi is történt pontosan...

2012. dec. 4. 09:12
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem simán megkérdezheted az óvónőt, hogy mi történt, mert biztosan tudod, hogy otthon nem történt semmi, amitől bekékülhetett a térde és szeretnéd tudni, hogy nincs-e valami probléma. Kíváncsi lennék mit mond az óvónő, hogy elmondja-e az igazat, vagy terelni fog.
2012. dec. 4. 09:13
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
ahogy az utolsó írta. pont így csinálnám, persze nem kell felfújni, de engem csak nem hagyna nyugodni, h berángatja a gyerekemet a csoportba az óvónő.
2012. dec. 4. 09:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már mindegy,megtörtént,kész! Az óvónő,biztos hogy kicsit finomítja a dolgot,bármennyire is ártatlan,megsérült a rábízott gyerek,ez neki is kínos.Lépj túl,de azért figyelj oda,de ezt,gondolom mondani sem kell!
2012. dec. 4. 09:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem szeretném sem a fiamat sem magamat, sem az óvonénit kínos helyzetbe hozni.

Az első körben a fiam azt mondta, hogy "berángatta", utána már úgy mondta, hogy behúzta a csoportba.

...

2012. dec. 4. 09:36
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
Néha a gyerekek is kamuznak ám,az igazmondó gyermekek,legendája már a múlté(legalábbis nálam,két felnőtt lányom van)Nem azt mondom hogy a gyereked hazudik,dehát nyilván kissé zokon vette hogy az ovónéni kissé bekeményített.
2012. dec. 4. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
Fölösleges firtatni. Erről az jut eszembe, amikor emeltem a kezem, valamit tettem fel a polcra. kis lüke fiam odaugrott, de az én kezem már lendületben volt és az arcát érzékeny helyen megütöttem. Elkerülhetetlen baleset. A fiamnak olyan rosszul esett, hogy amikor kérdezte apja is, meg az óvónéni is, azt mondta anya ököllel megütött. Ciki.
2012. dec. 4. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!