Szerintetek érdemes?
Kisfiam tegnap mutatta a térdét. NAgyon csúnya sötétkék (lila) folt volt rajta. Nem is kicsi...
Kérdeztem, hogy mi történt.
Azt mondta, hogy kiment a szekrényéhez ( 5 éves, ovis) és az óvonéni vissza"rángatta" a csoportba. Elesett a küszöbnél.
Már ez gyanús volt, mert igaz nem rég ismerem az óvonénit, de nehéz elképzelnem ezt róla, de a gyerekem szavában sem kételkedhetem!
Kértem, hogy újra mesélje el. Akkor már úgy mondta, hogy kiment a zsákhoz, többször szólt az óvonéni, ő nem ment be, akkor az óvonéni megfogta a kezést és behúzta a csoportba.
Nekem ez a verzió a hihetőbb, így viszont véletlen baleset volt az esés a küszöbnél.
Kérdeztem, hogy mit mondott az óvonéni, azt mondta a fiamnak, hogy véletlen volt.
Tudom, kicsit káosz, de Ti mit gondoltok?
Nem szeretném túllihegni
Az óvonénit nem kérdeztem meg, és nem tudom, hogy érdemes-e?
Igazából ez lenne a kérdésem.
Jaj,eszembe sem jutott a BÁNTALMAZÁS!
Kicsit zűrzavaros a sztori és rossz, hogy nem tudom, hogy mi is történt pontosan...
Nem szeretném sem a fiamat sem magamat, sem az óvonénit kínos helyzetbe hozni.
Az első körben a fiam azt mondta, hogy "berángatta", utána már úgy mondta, hogy behúzta a csoportba.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!