Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Multitabs immuno kid és...

Multitabs immuno kid és Multitabs immuno chewable ugyanaz?

Figyelt kérdés
Vettem a gyógyszertárba az utóbbit, azt mondta az eladó, hogy az immuno kid-nek már ez lett az új neve. Ez igaz? Csak otthon láttam, hogy ennek az oldalára az van írva, hogy 4 éves kortól lehet adni és felnőtteknek is. Az immuno kid-et viszont már 3 éves kortól lehetett adni. 3 éves a lányom, gondolom nem lesz baja tőle ha adom neki.(?)
2012. dec. 1. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ugyan így jártam.....

Utána olvastam és tényleg ez az új változata.

Az én lányom is 3,5 éves.Baja tuti nem lesz tőle!:)

2012. dec. 6. 09:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Már voltam több gyógyszertárban is, mindenhol ezt mondják, és a régit már sehol nem is lehet kapni.
2012. dec. 6. 11:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért várok még további válaszokat, hogy ti adnátok 3.5 éves gyereknek vagy nem? Egyes patikus szerint simán lehet adni, másik meg nem javasolja.
2012. dec. 6. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 2 és fél éves, az immunokidet adtam neki, mert nagytermetű, elveszik az ovisok közt. Hát ezt az újat nem mertem. A patikus azt mondta, hogy vagy felezzem, vagy kétnaponta adjam.
2012. dec. 14. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!