2 évesednek kb. hány könyve van? Szeret olvasni? Hogy érjem el, hogy a lányom hajlandó legyen legalább 2 soros mondókát végigülni, és megszeresse az olvasást? Párom szerint nagyon rákattantam a könyvtémára.
Felesleges sok könyvet venni a gyereknek. Miért?Ma is láttam többezres könyveket párszázért használtan.Megvennétek úgy, hogy elteszitek későbbre?
Szerinte sok van a gyereknek. ( kb. 10 db)
Köszönöm a válaszokat. Ma megvettem őket.
Kedves utolsó, ne haragudj, de ezen olyan jót nevettem, hogy párom megkérdezte, mi bajom. Az én gyerkőcöm ily örökmozgó. :)
21 hós lányom van
Nagyon érdeklik a könyvek szerencsére. Vannak korszakok amikor kevésbé köti le, de van olyan amikor egész nap csak olvasni kell neki. Kb 35 könyve van, de most a Mikulás és a Jézuska sok könyvet fog hozni neki :) Alig várom, hogy újabbakat olvassak neki. Egyébként nagyon sokat beszél már, mondatokban is, mondókákat is mondja. Lehet ezért érdeklik őt jobban.
Ne aggódj! Biztos a tiédet is fogja idővel érdekelni, nem egyformák a gyerekek. A lényeg sztem h legyenek könyvei! Jól tetted h megvetted őket!
Ha ez nincs meg nektek, akkor szívesen ajánlom ezt az állatos könyvet. A kisfiam nagyon szerette!
Csak nem hagyott a kíváncsiság, megszámoltam a könyveket: 111 db + ragasztós albumok + az ünnepek alatt 7-tel gyarapszik a gyűjtemény! :D
a lányomat se érdekelte 2 évesen, illetve olyan 2,5 évesen elkezdte egydedül lapozgatni, és most ott tarunk, 3év 2 hósan, hogy eggggész nap olvasunk...már a fülem kettéáll..
Nem kell rávenni, ha látja, hogy ti is olvastk néha, akkor magától fogja igényelni...még a mozgás a legeselegfontosabb most nekik..:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!