Mire utal a folyamatos hőemelkedés?
Betegséggel kezdődött 39 fokos lázzal majd szépen lecsengett ez a dolog,aztán átment orr folyásba és köhögésbe.Majd ez is elmúlt. (mindez kb egy hét leforgása alatt)Aztán azóta is minden nap van hőemelkedése (37,2-37,8)
Nem látszik rajta semmi egyéb.(bár az étvágya nem a régi) Doki szerint semmi de én azért aggódom.2,5 éves.
Az én fiamnál hétfőn kezdődött hasonló...délutánra hőemelkedése lett hétfőn, majd elmúlt,kedden délután szintén hőemelkedés volt.És szerda reggelre felment a láza 38 felé.Na akkor hazajöttem a munkahelyről és elvittem dokihoz.Vírusos volt a torka.Pedig akkor még nem köhögött.
Csütörtökre már taknyos volt meg köhögött.A láza még meg volt.Péntekre elmúlt a láza csak hőemelkedése volt,de nagyon csúnya a torka.Be van rekedve és szinte szilárd ételt nem is tud enni.Nagyon csúnya torokgyulladása van.
2.! Nagyon csúnya volt neki is a torka,a hangjáról nem is beszéve..
Még a mai nap is volt hőemelkedése...
Nem értem. Mikor múlik már el..
Attól félek (mint anya hát mi mástól a legrosszabbtól)hogy valami újdonsággal van dolgunk. Legalábbis én soha nem hallottam még hasonló panaszt a környezetünkben,családban,dokimtól,sehol...ezért aggódom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!