Készítettetek adventi naptárat gyermeketeknek?
Az enyém elkészült, ma este nagy nehezen :-)már meg is pakoltam. jó sok munka volt vele.
Párom azonban nem volt túl lelkes, azt mondta hogy senki nem készít adventi naptárat, maximum megveszi a boltban a készet, vagy még azt se.
De szerintem ez nem igaz, biztos sokan csinálnak még, szóval ti csináltatok? És ha igen akkor milyet?
Mi már 2 éve megcsináltuk, kis szekrény szerű, 24 fiúkkal, 4x6-os. Volt vele meló, kartonpapírból dobozokat csinálni, az elejét bevonni különböző karácsonyos, mikulásos papírokkal, megcsinálni a vázat, kitartott pár estét, pedig ketten csináltuk. De kettőt kellett készíteni :)
Azóta csak feltölteni kell. Én is ma vettem meg a belevalókat, apró kacatokat, édességeket.
Nem értem mi a kifogása a párodnak. A gyerek örül neki és ez a lényeg. Sokkal jobb, mint megvenni egyet szerintem. Pedig mi sem vagyunk a legkreatívabb szülők. De ezt megcsináltuk, és nagy a lelkesedés a gyerekek részéről.
Igen, szerintem is és már alig várom, hogy lássam a kislányom arcát, amikor kiveheti az első ajándékot.
Nagy meló lehetett nektek is! De én örülök neki, elégedett vagyok. Csak a párom vághatott volna hozzá jó képet :-/
Igen, készítettem. Obiba vettük meg, csak bele kell pakolni.
A pakolás csúszik, mert a kislányom beteg lett a héten és most akartam venni bele a dolgokat, de karácsonyi matricákat már régebben megvettem, így 2-3 napot azt kap.
Én is csináltam
Vastag karton papírt egy táblára ragasztottam,körbe ragasztottam vattával és pici zsákok vannak rajta.
A világért se vennék boltban. Szerintem sokkal közvetlenebb így hiszen bele adod mindened,szeretettel készíted és még te is élvezed amikor a gyerkőcök a te műved által élik meg a várakozás minden napjait:). Szerintem jó dolog! Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
Én is csináltam. 24 kicsi dobozt beborítottam csomagoló papírral, és fel ragasztottam őket egy nagy kartonra. A kartonra előtte karácsonyfát festettem. Tettem bele kicsi csokit is, ropit, matricát, hajcsatot, kisebb játékot (pl pónit, egy apró plüsst), hajgumit.
A volt férjem itt volt tegnap, egyből nézegette, melyikben mi lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!