Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A bérescsepp tényleg sok...

A bérescsepp tényleg sok savat csinálna a gyerekeknél? Volt valakinek ilyen tapasztalata? Hogy vette észre gyerekén?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek mondtam,hogy nekünk milyen jól bevált a bérescsepp,azóta nem betegek ikreim mióta adom nekik.Aztán azt mondta nekem,hogy mondta az orvosuknak,hogy hallotta milyen jó a bérescsepp,és akarja ő is adni a fiának,és azt mondta neki,hogy nem ajánlja,mert sok savat csinál.
2012. nov. 28. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Az enyémek 1 éve szedik, semmi ilyent nem vettem észre rajtuk, viszont sokkal kevesebbet betegek.
2012. nov. 28. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szeptembertől adom a gyerekeimnek. Nem panaszkodtak semmire, nem betegek, vagy kisebb lefolyású a betegség, és az étvágyuk is jobb.
2012. nov. 28. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk 3 kisgyerek kapja (5-4-1 évesek)

Soha nem panaszkodtak semmire, viszont SZÉKREKEDÉST tényleg okoz/HAT.

Azelőtt 2 napot jártak oviba, majd két hetet voltak itthon.

Most 2 nap egy megfázás, orvoshoz sem kell menni.

Én nem minden nap adom nekik, csak 2 naponta a Béres Extrát.

2012. nov. 28. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is az ikreimnek adom.Semmi ilyesmit nem tapasztaltam,de mégcsak székrekedést sem.Tavaly nagyon bejött,egyszer sem voltak betegek egész télen.Most,hogy elkezdtük az ovit,már voltunk azért egyszer,de nem volt komoly.
2012. nov. 28. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam is szeptembertől kapja,semmi negatívumot nem tapasztaltam vele kapcsolatban,mert eddig is sokat evett.

Annyi talán a bajom vele,hogy megszínezi a fogait:(!

2012. nov. 28. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!