Nagyon őszintén anyukák, Ti teljesen egészségesre kigyógyítjátok a gyereketeket az ovis/bölcsis örökös megfázásból, orrfolyásból, köhögésből?
Kislányom októberben kezdte a bölcsit. 3 hétig nem volt semmi baja, de azóta egyfolytában náthás. Itthon volt 2 hétig, szinte teljesen meggyógyult, de egy kis hurutos köhögés még maradt, így vittem be. Járt megint egy hetet, most újra itthon van. Nagyon folyik az orra, köhög. Szerintem ha azt akarnám, hogy teljesen meggyógyuljon, akkor most is 2 hetet itthon kellene maradnia, de nem tudom van e értelme.
Kislányom meséli, hogy ennek meg annak mindig nagyon folyik az orra, ez meg az mindig nagyon köhög, stb.
Szerintetek ha annyira meggyógyulna, hogy még egy apró dolog sem maradna, akkor nem kapná el újra a náthát? Mindig beteg gyerekekkel van körülvéve.
Mi a tapasztalatotok ebben?
már az oviba is kell orvosi igazolás? mi a fene
én nem vinném, ha folyna az orra, de a lányom szinte soha nem beteg ls ha kicsit folyik neki az orra akkor másnapra tuti beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!