Ciki lenne, te elhoznál onnan ruhát?
Figyelt kérdés
holnap megyek a védönöhöz viszek 3 szatyornyi ruhát ami már nekünk nem kell de más hasznát venni ott van egy jároka abba kell beletenni a rucikat.
ezzel em is lenne gond. de az tényleg ciki lenne ha el is hoznék cserébe én is ruhát ha találok olyat ami jo lenne?
te is elhoznád ingyen van
2.5 éves lányomra valot
2012. nov. 18. 15:29
1/7 anonim válasza:
Én elhoznám:) simán. Sajnos a mai világban nem tudsz mindenből újat venni. És ezt nem kell szégyelni.
2/7 anonim válasza:
ha az a lényege a járókának, hogy akinek nem kell beletesz, akinek meg kell, kivesz, akkor igen.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ezért is viszek be ruhákat nem agyonyült vicik vacak foltos ruhát adok oda de ha van rá mód én is hoznék el ha találok csak nem tudtam ez mennyire kiábránditó dolog
2012. nov. 18. 15:34
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy vegyél ki valamit, ami neked kell! Ez így működik.
6/7 anonim válasza:
Nálunk az oviban van egy ilyen kosár. Belerakhatod a ruhát, de te is elvehetsz belőle.
Nem ciki, ha kiveszel ebből a járókából.
7/7 anonim válasza:
Egészen nyugodtan, főleg úgy, hogy te is teszel bele. Nagyon jó az alapelgondolás, sajnálom, hogy a mi körzetünkben nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!