Történt már veletek olyan, hogy kislányotok magára kente a krémeteket? Kislányom 4 éves, és magára kente az arckrémemet:-)
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 08:56
1/3 anonim válasza:
Az én gyerekem egyszer egy komplett popsikrémes tégelyt kent az arcára, nem is tudom, az a 10 dekás kiszerelés. Alig bírtam lemosni róla, olyan vastagon állt az egész búráján a krém. Vicces volt.
Biztos nem tartanám viccesnek, ha a több ezer forintos arckrémemet kenné magára :)
2/3 anonim válasza:
3,5 éves, amilyen krémet elér, azzal keni magát, arcát, hasát!
De volt hogy a sminkes táskát nyúlta le, és kifejtette magát.
Pirosító, szhéjpúder, rúzs oda lett, eltörtek, annyira erősen nyomta bele az ujját.
Na azóta minden magasra pakolva, de így is talált egy Rúzst a minap a táskámban, magán kívül az összes póniját kifestette!!!
Igazából ezek nem zavarnak, csak a takarítás utánna!
3/3 anonim válasza:
Az én lányom 2éves múlt és szájfénnyel keni ki magát. Már el kellett raknom,mert egyfolytában azt akarja. Valamelyik este kikente a száját és lefekvéskor,mondtam neki,hogy kapja be a cumit és alvás. Erre megszólalt,hogy:Nem kapom be a cumit,mert nem látszik a rúzsom!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!