Természetes, hogy még mindig ennyire nyálzik?
Figyelt kérdés
20 hónapos a kisfiam, az utolsó 4 őrlő foggal küzd és annyira nyálzik, mint az első néhány fognál, előkét is kell napközben felkötnöm neki.2012. nov. 17. 11:15
1/3 anonim válasza:
Igen,természetes!19,5 hónapos az én fiam,neki is az utolsó 4 foga jön,iszonyúan nyálzik,pont mint a te picúrod.Nekem az előkét nem viseli el,így naponta 4-5 pólót/pulcsit elhasznál.
Konkrétan olyan a nyakánál a póló,mintha leitta volna,tenyérnyi nyálfolt van ott 10-15 perccel azután,hogy ráadtam a szárazat...
2/3 anonim válasza:
A lányom is 20 hónapos, konkrétan ömlik a nyála szegénynek. Naponta többször kell öltöztetni. Mondjuk ő nem az utolsó fogakkal küzd, épp 10-nél tart. Szóval nála még egy darabig ez meg is marad.
3/3 anonim válasza:
Az én fiam 2,5 éves, nemrég tört át az utolsó két nagyőrlője, de még növésben vannak, és neki is folyik a nyála. Az áttöréskor folyton törölgettem az állát, most mér jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!