Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik gyümölcsjoghurtban van...

Melyik gyümölcsjoghurtban van a legkevesebb mesterséges adalék? Ti milyet adtok babátoknak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 08:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
már 1évest írnak az activiához a Danone honlapján.lányom 15 hós és van hogy a natur activiába keverem az otthoni turmixolt gyümölcsöt.de evett már danoninot és jogobellát is.
2012. nov. 15. 11:04
 12/17 anonim ***** válasza:
én is a cserpesre szavazok ami nem cserepes ahogy írta az egyik válaszadó:) piacon nálunk 180 ft a Gyáli piacon 190 ft és nálunk egy kis boltban 200 ft,ennél drágábban még nem láttam!És a túrórúdi is nagyon finom olyan mint az én gyerekkoromban az az ízvilág!
2012. nov. 15. 12:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Látom sokan írtátok két év felett a natúr akctíviát... annak idején (3 éve) orvos+védőnő tanácsára kapta ezt. Nem lett baja (szerencsére) akkor még lehet nem volt így korhoz kötve!!!
2012. nov. 15. 12:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

már 1évest írnak az activiához a Danone honlapján.lányom 15 hós és van hogy a natur activiába keverem az otthoni turmixolt gyümölcsöt.de evett már danoninot és jogobellát is.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.

Most őszintén!!! Mi ebben a 0%??? Csak mert nem az agyondicsért Cserpes joghurtot írta? Vagy mert adott a már majdnem 1,5 éves gyerekének Danoninót? Félreértés elkerülése érdekében egy másik, szintén megyeszékhelyen élő válaszoló vagyok, és én sem találkoztam még ezzel a termékkel!

Na ne mondjátok már, hogy ti csak a legjobb, mindentől mentes dolgokat adjátok. Tudjátok, hányan kényszerülnek pl. saját márkás terméket a gyereknek adni? Még mindig jobb, mintha egyáltalán nem kapna.

Én is próbálom a szerintem legjobb minőséget adni, amit a pénztárcám is elbír, de ez a lepontozgatás mindig felbőszít.

2012. nov. 15. 12:42
 15/17 anonim ***** válasza:
én activiat,és jogobbelátt adok a gyerekeimnek cserepes drága 200ft 25dkg .
2012. nov. 15. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Az enyémek Lidl, Milbonát esznek, felénk nem nagyon van Cserpes, én ezt találtam a legjobbnak. Nagyon kevés benne az adalék, és finom is.
2012. nov. 15. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért:

11.04es vagyok.nem értem miért kell lepontozni??!!Nálunk semmilyen szuper v hipermarket nincs,csak coop bolt,ahol örülök ha 2féle választék van a joghurtokból...

Többnyire én készítem el neki házilag,mert sokkal finomabb és több is mint a bolti.de miért ne ehetne vagy kóstolhatna meg mást??vagy talán utazzak minden nap,hogy a hiperszuper márkás cuccot vegyem meg neki??Ha megtehetem,hogy elmenjek,úgyis megteszem.

2012. nov. 15. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!