Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Chuggington Mega Blocks hol...

Chuggington Mega Blocks hol kapható jó áron? Sok Chaggington játékot látok, de Mega Blocks játékot csak néhányat.

Figyelt kérdés
Most kapott a gyerkőc egy szerelő műhelyt, de idővel szeretnénk egy kicsit kiegészíteni egy sínpályával.

2012. nov. 9. 23:37
 1/2 anonim válasza:
Mi tegnap vettük meg a kisfiunknak,és az Auchanba vettük meg. Sajnos Chuggingtonból csak a pöfögő pit van,a szerelőcsarnokkal meg külön Wilson -t sikerült még venni. A Thomasból itt is több lehetőség van sajnos. Mi is most egy ismerőst szeretnénk megkérni karácsonyra hozzon Angliából,még hozzá alkatrészeket.
2012. nov. 21. 18:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én a Tescoban vettem a szerelő csarnokost. Ezen kívül két féle Mega Blocks mozdony volt még külön, de ennyivel ki is merült.

Azt gondoltam hogy máshol van még választék, de eddig nem találtam.

2012. nov. 22. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!