Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! 2 éves kisfiamnak a...

SOS! 2 éves kisfiamnak a kiukijának a töve be van dagadva és fáj is neki! Ez mitől van?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A HEGYE?
2012. nov. 9. 21:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem! Hanem a töve! Nem a feje!
2012. nov. 9. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
vigyétek el a gyerekügyeletre! lehet az több minden ....
2012. nov. 9. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
bocsánat gondoltam a hegye,fiamnak (3.5 évesen most 4 )volt ,hogy a hegye be volt dagadva és fájt ,azt mondta doki néni ,hogy bacik piszkos kézzel hozzá nyúlt és kapott egy kenőcsöt.Bocsi ,hogy nem a kérdésre válaszoltam.Minden jót nektek!
2012. nov. 9. 21:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha lesz olyan, akkor tudni fogom es nem kell keresgélnem!
2012. nov. 9. 21:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Mi lehet az a több minden?
2012. nov. 9. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiamnak pár hónappal ezelőtt volt ilyen egy nagy strandolás után. Másnapra duzzadtabb + pirosabb volt a kukija, ami talán fel sem tűnt volna, ha pelenkázásnál nem jelez fájdalmat. Felhívtam a doktornőt - látatlanban azt mondta, hogy begyulladt neki, vegyek Tetrán kenőcsöt, és napi 3-szor kenjem be neki (a kukac végét) + kamillázzam sűrűn.

Nem hagyott nyugodni a történet, mert óráról-órára egyre jobban fájt neki. Este elmentünk az ügyeletre. Rengeteg(!!!) gennyet nyomott ki belőle az ottani ügyeletes doki. Kisfiam szegény üvöltött közben, de még így is jobban jártunk, mint hogy vártam volna vele, vagy ha tovább küldtek volna gyereksebészetre.

Kb. még 3-4 napig kenegettem a Tetránnal + kamilláztam. 5. napra már semmi baja nem volt.

Ez a mi történetünk. Holnap menjetek el az ügyeletre!!!

2012. nov. 9. 23:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! El is viszem!
2012. nov. 10. 10:05
 9/12 anonim ***** válasza:

de héééééééé

ne várj vele napokat meg kérdezgesd egy hétig, mert tényleg sebészet lesz belőle !!!!!!!!!

ezt személyesen kell látni, így senki nem tudja megmondani!

2012. nov. 10. 10:09
 10/12 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Hogy van a kisfiad?

2012. nov. 11. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!