4 évesemnek rendezek szülinapi zsúrt, tudnátok ajánlani mi kerüljön az asztalra (étel)?
Mi palacsintát sütöttünk és szendvicset készítettünk, imádták a gyerekek. Plusz szörpöt öntöttünk papírpoharakba, melyekre rá volt rajzolva a gyerekek jele. Ezen kívül ropi + koktélkréker volt.
A páron sütött tortát, az is elfogyott :)
Szia!
Bennem is felmerült ez a kérdés mostanában,mert jövő hét vasárnap lesz a 4 éves kisfiam ovis-barátos szülinapja itthon.
Én el nem tudom képzelni,hogy a tortán kívül esetleg ennének az ilyen korú gyerekek valamit:)!
Legalábbis az elmúlt 5 év tapasztalata alapján(a tesó 8 éves és elég gyakran hívják meg szülinapokra)azt tudom mondani,hogy esetleg még szóba jöhet a ropi,popcorn és a pufi,és persze az innivaló,"normális"ételt együtt biztos nem esznek,vagy le sem tudod őket ültetni,mivel felpörgetik egymást:)!
A tortát is akkor kell megetetni velük,amikor mindenki megérkezik,mert utána már ezerfelé járnak.
Remélem segítettem és jól sikerül a szülinapotok:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!