2 éves gyereket vinnétek Halász Judit koncentre?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 15:19
1/9 anonim válasza:
naná!!!! én is vinném ha itt lenen a közelbe de mostanaba nem lesz a köryéken. holott mindne nap 3 órát kell hallgatnom a csiribri koncertfilmet amert a lányom kedvence 1 éves kora óta
2/9 anonim válasza:
Igen.
Amin mi voltunk, azon nem csapoltak a gyerekek es ugraltak egymasra .. :)))
Ultek szepen a szulok olebe vagy a szekeken!
3/9 anonim válasza:
Én nem vinném 2 évesen, egy 2 évesnek nem az a dolga, hogy egy egész koncertet végigüljön. Elképzelhetőnek tartom, hogy van olyan 2 éves, aki elég "jól idomított" ehhez, de az unokaöcséim pl. nem alkalmasak ilyenre, a sajátomat meg nem kínoznám.
4/9 anonim válasza:
Milyen jo lenne, ha csiribirit hallgathatnék. Mi Ducktv-t nézunk reggeltol estig a Digin. Már a konyokomon jon ki. Fél ora, mire megno egy gomba (legalábbis a csatorna kezdetekor)
6/9 anonim válasza:
Gyerekfüggő.
Első gyerekem 2 évesen simán végignézett egy ilyesmit, 22 hóstól rendszeresen jár bábszínházba, úgy szereti.
Most a második gyerekem éppen 2 éves, őt nem érdekli az ilyesmi, így őt nem is visszük.
7/9 anonim válasza:
4-es vagyok. A 2 éves lányom nem ulné végig az egészet. Hamar megun mindent. Esetleg kérne Halász Judittol más mesét :)
8/9 anonim válasza:
Mi a kisfiammal akkor voltunk mikor ő 15 hós volt és rettentően élvezte!!!
9/9 anonim válasza:
most lesz Erzsébeten és az anyósom elakarja vinni a 18 hónapos fiamat,de mondtam neki,hogy esélytelen,hogy végig ülje....örökmozgó:)azt mondta nem baj akkor majd kijönnek...hát elég pénzkidobás lenne... mondtam vigye alma koncertre az jobban érdekli az sem volt jó... bízzam rá úgy h soha sehol nem voltak együtt még nélkülem 5 percet sem...hát kíváncsi vagyok mi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!