Hányféle gyurmakészletetek van?
A kérdés arra irányul, hogy nekünk már van egy, nagyon szeret vele játszani a Fiam. Érdemes megvenni még egyet? Vajon azzal is fog játszani? Vagy akkor már úgymond túl sok lenne a jóból?
Köszönöm
A kommentedre válaszolva, akkor nem csak én unatkozok ...
Legközelebb hasznos választ próbálj meg adni!
További szép napot!
A formázókra gondoltam, ami mondjuk spagettit nyom, vagy csillagot, s érdemes-e mondjuk fagyi-készítőt is venni?
Köszönöm
Én ma vettem egy készletet, és ez tuti, hogy tetszene a kisfiadnak, Moon Dough, kiskutyákat lehet vele készíteni, hozzá csontot, húst, tál kaját. Nagyon-nagyon jópofa! Az Auchanban vettem, 1.590 Ft-ba kerül.
A házikóba nyomkodod a gyurmát fölül, elfordítod a kart, és kész a kutyus. Nagyon szépen kidolgozták, aprólékos, szép pofival, tööök jó! Vannak formák a csonthoz, kutyatálhoz és húshoz.
Én Play Doh gyurmával próbáltam ki, tökéletes, külföldi oldalakon nagyon rossz kritikát kapott a hozzávaló Moon Dough gyurma. Azzal nem próbáltam, bár adnak két csomagot a szetthez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!