Ez már szerepjáték?
Figyelt kérdés
19 hónapos kisfiamnak van egy babája. Sokszor odaszalad hozzá, megeteti a saját falatkáival + megitatja (magától). A napokban leejtette, szóltam neki, hogy "szegény baba biztos nagyon beütötte a fejét". Odament a fiókhoz, elővette a Bepantent, és bekenegette a baba fejét, majd megsimogatta.
Meglepődtem.
Ez már a szerepjáték kezdete?
2012. nov. 2. 08:33
2/3 anonim válasza:
Nekem is ennyi idős a fiam, szerintem igen. Ő a plüss állatkáit szokta betakargatni alváshoz, ad nekik puszit, odaadja a cumiját, de a legjobb, mikor a majmot bepelenkázta. :D (Persze csak a maga módján, próbálta ráadni.)
3/3 anonim válasza:
Igen. A fiam is kb. ekkor kezdte a "boltos" játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!