Anyukák! Ti is megkaptátok MA a GYESt? OTP-s vagyok. Hogy lehet ez? Még csak 27. -e van!
Figyelt kérdés
Én ma megkaptam a Gyest és a Családit! Mindig hó elején kapom otp-s számlára.
Hogy lehet ez? Hogy-hogy ilyen hamar utalták??
2012. okt. 27. 09:27
11/23 anonim válasza:
UniCredit-nél én is megkaptam ma.
12/23 anonim válasza:
Nem kaptam-OTP Hajdú-Bihar megye.
13/23 anonim válasza:
Én se kaptam OTP és Hajdú - Bihar...
14/23 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy a "vidékiek" nem kapták még meg! :O Lehet,hogy nektek csak hétfőn?!
2012. okt. 27. 12:53
15/23 anonim válasza:
Úgy látszik Hajdú-bihar kimarad :( Raiffeisen-es vagyok és semmi....pedig most nagyon-nagyon jól jönne.
16/23 anonim válasza:
Én is Raiffeisenes vagyok, ma reggel kaptam meg a családit. Pest megye
17/23 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok....
oké,szuper,hogy van/lesz....
de mi a fene ez az nagy összevisszaság??????????Ugyanannál a banknál is van aki kap ma van aki nem?????????Vagy régió szerint megy?
Bár láttam már választ a megyénkből és nekik van,nekem semmi..Már most hétfőn is ráér,nem azért kérdezem,csak fura.
De az igazat megvallva egy kicsit be voltam tojva,hogy csak 6-án lesz,addig nem tartott volna ki a pénzem :(
De szar világban élünk!!!!!!!!!!!!Hogy ennyire fillérezni kell.
18/23 anonim válasza:
Borsod megye, Erste bank, ma megkaptam.
19/23 anonim válasza:
Szintén Borsod, Erste bank és én is megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!