Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok ajánlani 4 éves...

Tudnátok ajánlani 4 éves fiúnak kézzel készített ajándékot?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 4 éves, és nagyon sok mindent csináltam már neki.

Pl. kartondobozból mikrót, pizzás dobozból főzőlapot, nagyon szeret főzni.

Kartonból komplett városkát is lehet csinálni, garázs, parkoló stb. Ha segíthet megcsinálni még nagyobb az öröm, és nagyon büszke magára, hogy ő készítette.

Vastagabb anyagból teke bábok és hozzá tekegolyót varrni.

2012. okt. 26. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
falidekor, mostanában nagyon divatos, én is próbálgatom, nem olyan nehéz. dekorgumiból, bármilyen mesekönyvből, netről kinyomtatott mesekép alapján
2012. okt. 26. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Terepasztal. Bármilyen témában el lehet készíteni, attól függ, mi érdekli (dínós, vonatos, autópályás, állatkertes, stb...)
2012. okt. 26. 18:47
 4/4 cuksimuksi válasza:
Nyomtathatsz ki az internetről fekete-fehér képeket, amiket összefűzöl és a gyerkőc kiszínezhet. Ha van néhány darab egyforma fa kockád, akkor a kedvenc meséjéből nyomtasd ki a szereplőket, vágd fel megfelelő darabokra, ragaszd rá a kockákra és kész is a saját készítésű kirakó. :)
2012. nov. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!