Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden gyerek zizi az elmúlt...

Minden gyerek zizi az elmúlt két napba? Front miatt van?

Figyelt kérdés
2 éves lányom mindenért nyüglödik olyankért is amin régen nem....
2012. okt. 25. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
ők is, én is nyűgös vagyok....
2012. okt. 25. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
A fiam is kb 2 napja hisztizik,pedig nem szokott.
2012. okt. 25. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, a 14 hósom és a 33 hósom is kiborít, ráadásul én is hisztis vagyok.

Alig várom, hogy lefeküdjenek este aludni :D

2012. okt. 25. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is a front miatt... a kisfiam tegnap majdnem egész nap aludt. Pedig napközben csak fél órákat szokott...két alvás között meg tök zizi volt! Délelőtt és kora délután 2x aludt több mint egy órát, majd délután fél ötkor elaludt és éjjel 2-kor kelt fel enni, majd vissza aludt reggelig... ma meg nagyon hisztis, izgága,nyűglődik! (4 és él hónapos)Ma én is nagyon hisztis és hulla fáradt vagyok és fáj a fejem!
2012. okt. 25. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is nagyon hisztis. Teljesen kifordult önmagából. Olyanokat csinál, amiker korábban soha. Tegnap kezdödöttnála, remélem hamar rendbe jön mert tökre kivagyok.
2012. okt. 25. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:

2és fél éves.

Elözövagyok

2012. okt. 25. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Drága kincsem már megint fél 6 óta alszik... muszáj volt elaltatni, mert nagyon nyűglődött...!
2012. okt. 25. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Tegnap a 3 éves fiam is nagyon furcsán viselkedett, nyűglődött, sírt ok nélkül, olyan dolgokon is, amin sosem szokott. Már azt hittem valami betegség bújkál benne, vagy az ovi készítette ki ennyire, de valószínűleg csak a front miatt.
2012. okt. 26. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!