Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adhatok-e fluimucilt a keteves...

Adhatok-e fluimucilt a keteves lanyomnak? Arcüreggyulladása van, ejjel kohog csak. Mennyit lehet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Abból van gyerek dózis és kicsit más is! nem tudom mennyi, de a felnőttet ne, még felét se! holnap beszéld meg a dokival.
2012. okt. 23. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább valami gyerekeknek szánt gyógyszert, abból is csak keveset. Esetleg vehetsz ilyen mentolos krémet, nem tudom mi a neve, de tüdőgyulladásra is azt szokták ajánlani, amikor nehezen lélegzik és köhög a gyerek, és nagyon jónak mondják.
2012. okt. 23. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak az arcurege gyulladt mert csak fekve kohog,nap kozben semmi baj,este vizintesben szint ugatva kohog.
2012. okt. 23. 21:59
 4/7 gelazso ***** válasza:
csak orvosra hallgass,vagy nkább megmérgezed a lányod,mert egy idegen valamit javasol itt?
2012. okt. 23. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Orvoshoz. gyerekkel nem szabad kisérletezni. Holnap vidd el, majd ő megmondja, hogy mi kell neki
2012. okt. 23. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan adhatod,a fluimucil 100 mg-os kifejezetten gyerekeknek adható.Az én fiamnak(2,5éves) mindig ezt irja doki kiskorától,ha nem tud felszakadozni neki,köptető.De inkább kérdezd meg a ti orvosotokat,csak úgy magamtól én sem adtam soha.
2012. okt. 23. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,az lemaradt,hogy naponta 2-3x 1tasak.
2012. okt. 23. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!