2 éves lányommal nagyon ingerlékenyen viselkedtem sajnos iszonyú frusztrál vagyok kialvatlan nem az ö hibájából. sajnos rajta csattant az "ostor" rákiabáltam, majd nagyon elszégyelltem magam lefekdüdtem az ágyba elkezdtem sírni odajött átölelt teljes erejéböl. elmondtam neki bocsásson meg hogy igy viselkedtem ekkor fogtam a kezem odaette az arcára hogy simogassam .2perc alatt bealudt. örülök hogy ilyen lányom van. Én meg megpróbálok felülemelkedni gondjaimon
2 éves kislány anyukája és 22 hetes terhes.
nektek i volt hasonló szivet melengetö pillanataitok? elmesélnéd?
2012. okt. 19. 11:45
1/8 anonim válasza:
Nem rég volt erre példa:
A fiam két éves múlt nyáron, nemrég kapott új ágyat, amiből már ki lehet jönni, mert szegény pelenka nélkül aludt 4 hónapig a kiságyban, aztán folyton szólongatnia kellett. Még nem teljesen állt neki össze az elején, hogy most már nyugodtan kimászkálhat akár este is.Egyik este, mikor férjem délutános volt (ilyenkor éjfélre ér haza), belestem a gyerekre. Úgy aludt, mint akit fejbe vertek. Gondoltam lezuhanyzok, megmosom a hajam. Épp kikapcsoltam a szárítót, mikor hallom, hogy a fiam teli torokból üvölt. Egy szál köntösben rohantam be hozzá, szegénykém ott zokogott a kukiját markolászva, hogy neki pisilni kell. ( ekkor még kb 1 hete kapta az ágyat) Kikísértem a wc-re leültem mellé, és bocsánatot kértem, amiért nem hallottam meg, de hangos volt a hajszárító. Kérdeztem: meg tudsz anyának bocsátani? A könnyeit nyelve mosolygott, simogatta az arcom, megölelt és megpuszilt. Azt hittem elolvadok. Meg persze egy rongy embernek éreztem magam, mert ki tudja meddig szólongathatott szegény.
2012. okt. 19. 12:54
2/8 A kérdező kommentje:
ezek a legszebb pillanatok amit anyaként átélhet az ember
2012. okt. 19. 12:56
3/8 anonim válasza:
19 hónapos a lányom. A héten egyik délelőtt minden összejött, sok mosatlan, főztem, beraktam a mosást, takarítottam. Tudom az én hibám, hogy mindent 1 napra tettem, sajna összejöttek a dolgok. Már pont teregettem, amivel befejeztem volna a dolgokat és mehettünk le sétálni. Ő viszont folyton beállt a vizes ruhák alá, összerángatta őket. Rákiabáltam és kicsuktam a szobából amíg kiteregetek :(( Ő persze nagyon sírt odakint. Mikor kimentem, bocsánatot kértem, ő egyből odajött átölelni és mondta, hogy "sze" (szeret). Nagyon rosszul éreztem magam emiatt. (mondjuk hozzáteszem, azóta egyszer sem állt be a ruhák alá, nem piszkálja a szárítót. Lehet ez kellett hozzá)
2012. okt. 19. 15:03
4/8 anonim válasza:
Tavaly november-decemberben nehezebb volt az életünk, ingerlékenyebb voltam, sírtam is többször, érezte a kisfiam is, hogy nincs minden rendben. Egyik délután aztán ketten autóztunk, pont el voltam szomorodva, mikor azt mondja a nagy csendben: "Tudod Anya, én akkor vagyok boldog, ha te is az vagy!" 3éves 8 hónapos volt akkor, és én nagyon elszégyelltem magam, hogy milyen ökörségeken vitatkoztunk azokban az időkben a férjemmel.. azóta minden rendben van :)
2012. okt. 25. 14:15
5/8 anonim válasza:
20hós a lányom, mindig önálló volt, nem szeretett ölben lenni, nem szerette ha hozzábújunk,nem aludt a hasamon,nem bírt egy helyben megmaradni soha. Minap apja vitte be aludni, előtte kunyeráltunk puszit szokás szerint (sosem ad) és akkor apának adott, majd mondta hogy anyának is szeretne, én megpusziltam, ő visszaadta, és mondta hogy még kérek, még kérek és álltunk hárman ölelkezve és az én közelségfóbiás lányom puszilgatott minket:-) már feladtam hogy valaha kimutassa hogy szeret minket, majdnem két év kellett neki hozzá:-(
2012. okt. 25. 20:58
6/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Mind gyönyörű, megható történetek, kinek kinek a magáé a legszebb, és ez így van jól. A kedves lepontozót kérdezném, hogy ezekben mi kivetnivalót talál?
2012. okt. 25. 22:11
7/8 A kérdező kommentje:
ment a zöld kezecske tényleg szépek a történetek annak meg törjön ketté a keze aki lepontozta a történeteket
2012. okt. 26. 09:12
8/8 anonim válasza:
Persze hogy volt. :) Szerintem minden anyának vannak ilyen pillanatai. A gyerkőc pedig mindig megvigasztal! :) Ebből tudod, hogy jó anya vagy! Attól nincs leírhatatlanabb érzés, amikor a lányom odajön, átölel és azt mondja szeretlek! 4,5 éves kislány anyukája.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!