4 éves kislánynak való már a rendes LEGO, esetleg
Fabulon Lego vagy Belville?
Figyelt kérdés
Duplo van egy halomnyi, kiegészítők meg minden, szívesen eljátszik azzal is... Viszont nekem megvan mindenféle régi lego-m, Belville lovas készletek meg állatkafejű figurás készletek is, meg egy óriási doboznyi rendes lego technik meg mindenféle tematikusok is (kalózok stb).
Szerintetek a Fabulont már elővehetem neki vagy egyből mehet a Belville?
Playmobillal imád játszani, inkább szerepjátékos mint építkezős fajta, és ezekbe talán könnyebb belevinni a konstruálós vonalat, mint a duplo-ba... mit gondoltok?
2012. okt. 18. 15:15
1/4 anonim válasza:
az összes jó már neki
2012. okt. 18. 15:19
2/4 anonim válasza:
21 hónapos lányom a nagyok legójával (rendes tech meg vegyesen minden) játszik már hónapok óta
az emberkéket szedi szét és rakja össze vagy elemeket próbál összeilleszteni (elég jól megy neki már bár nem mindig úgy sikerül ahogy tervezte :-))
olyan finom motorikája van h a doki leájult a székről a legkisebb elemet is ügyesen próbálja illeszteni
én biztos oda adnám neki mindegyiket hagy válassza ki mi az ami neki bejön :-)
2012. okt. 18. 15:22
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan! Szeritem is mehet mar barmelyik! Kisfiam is playmobil manias. Neki a nagy alaltkert van meg ami amugy 4+ eveseknek valo. A nagyszulok erre nem figyeltek fel es ezt vettek meg ajandekba neki siman eljatszik vele pedig 32 honapos. Persze nekunk kellett osszerakni az allatkertet de imadja pakolni az allatokat es mindig a zsiraffal akar lenni. Azzal nem jatszhat senki mert vege a vilagnak. :)) Mar bovitettuk is a keszletet es kapott egy delfin medencet az allatkertjebe meg egy madar etetot. Karacsonyra is tuti kap valamit mert imad vele jatszani pedig ezek mind 4+-os korosztalynak valok a doboz szerint. Rendes legonk meg nincsen igy ehez nem tudok hozzaszolni de a duplo is nagy kedvenc a playmobil utan. Mi mar beszereztunk egy playmobil adventi naptart is decemberre (gondoltam ottletkent leirom ha szereti a lanyod a playmobilt). Minden kis abalak mogott lesz valami karacsonyi playmobil figura vagy jatekdarab amibol a vegere kiepul egy karacsonyi jelenet.
2012. okt. 18. 16:22
4/4 anonim válasza:
Én már a 2 éves kisfiamnak is elővettem a régi legómat, Fabulandomat, nagyon szereti, talán még többet is játszik vele, mint a dulpójával. Persze nagy komplex dolgokat nem tud építeni belőle, de a kockákat össze tudja rakosgatni, nyomni, és a Fabulandnak a vidámparkos készletével nagyon jókat szerepjátszik, hintáztatja, forgóztatja, óriáskerekezteti a figurákat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!