Merjek ilyen csizmát venni a lányomnak?
Nem tudok dönteni. Kell a magasabb vagy elég a bokáig érő??? 2 évesnek lenne. És egyáltalán jó ha a bakancs ennyire bundázott belül. A tavalyi superfit csizmánk nem votl ennyire, és most az egyik ismerősünk elijesztett,hogy büdös lesz és össze áll benne a szőr, és kényelmetlen lesz?
A lányomnak olyan volt, mint az első. Addig jó, amíg nincs hó vagy latyak, vagy bármi eső. Mert sajnos simán felcsapja a vizet, és beázik kicsit.
Amúgy nincs vele baj, jó meleg volt. Így utólag biztosan a magasabb szárút venném.
Tavaly vettem először ilyen márkájú cipőt a gyerekeimnek. A fiam akkor volt 1,5 a lányom 2,5 éves. Téli csizmát vettem, a második link szerinti magasság/fazon volt a fiamé, a lányomé ennél magasabb szárral rendelkezett. Nagyon jó meleg volt a lábuknak, nem kellett plusz zokni, harisnya. Nem csomósodott be a szőr és nem is volt soha büdös sem a cipő sem a lábuk. Nem ázott be. A cipőket tél végén úgy vettem le a lábukról, mintha újak lennének. Idén is ezt a márkát fogom megvenni, a fiamnak pont ugyan azt a típust néztem ki, mint a Te második fajtád (csak kékben) a lányaimnak is hasonló lesz.
3 gyerekes anyuka
Tavaly ilyenünk volt,szétfagyott benne a gyerek lába :(
Kivágtam és vettem egy jó magas szárú superfittet...
Nah azt nevezem én téli bakancsnak!Mostanra is megvettem már :D
Utolsó, hol vettél superfitet??
Mindenhol horror áron látom, tavaly nekünk is az volt, de féláron sikerült akkor szereznem:)
Nekünk gyapjú bélésű elefanten van, tavaly is az volt, én elégedett voltam vele.
Rövid szárú csizmával, ha belelép a hóba, belemegy a hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!