Mit hoz a Jézuska 3-4 éves koru kisfiadnak?
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 05:58
1/8 anonim válasza:
Fából készült vasutat szeretne.Veszünk méh hozzá mesekönyvet,kifestöt.Továbbá bövitjuk a müanyag kockáit,nagyon szeret kockázni épitgetni.
2/8 anonim válasza:
nálunk wader autópályát!Az oviban is az a kedvence mindig azzal játszik!
3/8 anonim válasza:
06:57 vagyok!Kap még vastag filceket meg rengeteg szinezőt!Imád rajzolni és színezni!Ráadásul szépen is csinálja én meg csak örülök neki!Meg szánkót is kapnak már ha lesz hó! :)
4/8 anonim válasza:
egy autó garázst kap.meg könyvet gondoltam még,szeretnék mágneses építőt,de nagyon drága és nagyon kevés van benne.egy autót biztos kap mert imádja,társast is,de még keresgélek.
5/8 anonim válasza:
Kibővítjük a fa vonatkészletét, könyvet, egy Duplo buszt, mert azt nagyon szeretne.
6/8 anonim válasza:
tavaly, 3,5 évesen toronydarut kapott, meg parkolóházat a nagyszülőktől, játék biliárd asztalt anyukámtól. idén hot wheels pályát kért, amire lecsaptak a nagyszülők, h mi mit veszünk neki, az sajna passz, pedig én eddig mindig tele voltam ötletekkel, néztem neki felfújhatós tv-re köthető gokartot, vezetős játékokkal, de állítólag hamar leenged az autó, és nem javítható. így 12000 ft-ot nem ér meg. nem tudom...
7/8 anonim válasza:
vettem egy nagy lego csomagot,fél áron volt a tescoba
többit még nem tudom
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!