3 éves kisfiam lábujja piros, mitől lehet?
Bárcsak ez lenne, de 29-es a cipője, és a lába 28,5-ös.
És csak az egyik lábán van :S
Figyelem folyamatosan a lábujját, jövőhéten elviszem bőrgyógyászhoz, max. körberöhögnek. Eseteleg valakinek van még ötlete?
Én is arra tippelnék,hogy a cipő nyomja és a köröm okozza.Nekem is volt ilyen gyermek koromban.
Amúgy nem hinném, hogy körberöhögnek.Vidd el,ha úgy nyugszol meg!
Nem rúgott bele ágy sarkába? Az ilyet hajlamos az ember elfelejteni, de attól még a nyoma megmaradhat, és a fájdalom elmúlhat 24 órán belül.
Vagy ráléptek esetleg valahol?
Benőtt köröm?
A fiamnak ilyen volt 2 éves kora körül, nem fájt neki de piros és duzzadt volt a nagylábujja a köröm melletti részen, de neki csak az egyik oldalt. Én sebészetre vittem, ott vágták le neki a körmét (nem fájt neki, de én nem mertem annyira levágni).Utána ez megszűnt neki, de mindig odafigyelek a körömvágásra.
Én is a benőtt körömre tippelnék.
Nem nyomja véletlenül az ujját a cipő? Mert attól, hogy jó rá a cipő, lehet, hogy nyomja az ujját. Az én fiamnak hosszabb egy picivel a nagylábujj melletti ujja és azon ilyen a bőr néha, mivel nyomja azt az egy ujját némelyik cipő, és a köröm is belenyomódik ilyenkor. Az a köröm nekünk is speciális vágást igényel.
A benőtt köröm esélyes lehet! Bár én ezt nem tudom megálapítani, de az alapján amit írtatok, ezt gondolom.
Akkor vajon hova vigyem? Egyből sebészetre? Holnap megpróbálom lefotózni, hátha valamelyikőtök rákukkant. Az a baj,, hogy most max. pár hétig nem lesz netünk, és nem fogok tudni informálódni ! De holnap, meg szombat délelőtt még lesz!
Amúgy meg tuti nyomja a cipő, mert nagyon széles a lábfeje, és gyakorlatilag igazán kényelmes cipőt még nem nagyon taáltunk a lábára :( (Én hirtelen csak a hosszára gondoltam, de persze, oldalról (is) nyomhatja!! Szuper...
És hogy kell levágni a körmét ilyenkor?
Neki amúgy is nehéz, mert le kell hozzá fogni apának, amíg én gyorsban levágom (rugdos, kalimpál, nem engedi, sosem hagyta :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!