Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pamut derékmelegítőt lehet...

Pamut derékmelegítőt lehet valahol kapni 2-3 éves gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Tudtok ilyenről? köszi

2012. okt. 8. 08:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen kicsit nem lehet kapni, viszont egy nagyobbat átalakíthatnál.
2012. okt. 8. 08:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, mert én a helyi kínaiban vettem. Azóta se látok és ideje lenne már újba beruházni. Nekem az átalakítás nemigazán sikerült, mert nem tartott olyan jól, mint az eleve úgy készült.
2012. okt. 8. 08:17
 3/9 anonim ***** válasza:
gremese.hu- n, nem csak meitaiokat készít, hanem derékmelegítőt is, nekem is onnan van és a kislányomnak is:).
2012. okt. 8. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó válaszoló!Köszönöm neked....Ez nagyon jó dolog nem is tudtam h van ilyen!már rendeltem is kettőt a 2.5 éves csajszimnak:)

Köszönöm mégegyszer.

2012. okt. 8. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Legutóbb a scamp.hu-n láttam, igaz csak lányos színekben, de én is gondolkozom, hogy ha lányos is veszek a 3 éves fiamnak.

Közben gyorsan meg is kerestem:

[link]

Örömmel látom, hogy már fiús és unisex is van.

Remélem ilyenre gondoltál.

2012. okt. 8. 09:39
 6/9 anonim ***** válasza:
inkább harisnyát adj rá
2012. okt. 8. 10:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Off:

Köszönöm a kérdésedet, nem is tudtam eddig, hogy van ilyen. Én is veszek a kisfiamnak, mert neki is mindig kinn a dereka!

Ezért járok még erre az oldalra, mindazok ellenére, hogy néha mi megy itt, mert még mindig találok hasznos és praktikus kérdéseket és válaszokat!

2012. okt. 8. 13:18
 8/9 A kérdező kommentje:
sziasztok, nagyon köszönöm a válaszokat, a scampes elérhető árú ha érte megyünk, de jó tudni hogy a gremesén is van ha minden part szakad. Köszi szépen!!!
2012. okt. 9. 07:48
 9/9 anonim ***** válasza:
A Scmap.hu-n lehet kapni,741 Ft,most akciós.Mindeféle színben és több méretben.Fiúknak is van!!!6 féle színben.Én nemrég kaptam meg,isteni!!!
2012. okt. 30. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!