Pamut derékmelegítőt lehet valahol kapni 2-3 éves gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Tudtok ilyenről? köszi2012. okt. 8. 08:09
1/9 anonim válasza:
Szerintem ilyen kicsit nem lehet kapni, viszont egy nagyobbat átalakíthatnál.
2/9 anonim válasza:
Lehet, mert én a helyi kínaiban vettem. Azóta se látok és ideje lenne már újba beruházni. Nekem az átalakítás nemigazán sikerült, mert nem tartott olyan jól, mint az eleve úgy készült.
3/9 anonim válasza:
gremese.hu- n, nem csak meitaiokat készít, hanem derékmelegítőt is, nekem is onnan van és a kislányomnak is:).
4/9 anonim válasza:
Kedves Utolsó válaszoló!Köszönöm neked....Ez nagyon jó dolog nem is tudtam h van ilyen!már rendeltem is kettőt a 2.5 éves csajszimnak:)
Köszönöm mégegyszer.
5/9 anonim válasza:
Legutóbb a scamp.hu-n láttam, igaz csak lányos színekben, de én is gondolkozom, hogy ha lányos is veszek a 3 éves fiamnak.
Közben gyorsan meg is kerestem:
Örömmel látom, hogy már fiús és unisex is van.
Remélem ilyenre gondoltál.
7/9 anonim válasza:
Off:
Köszönöm a kérdésedet, nem is tudtam eddig, hogy van ilyen. Én is veszek a kisfiamnak, mert neki is mindig kinn a dereka!
Ezért járok még erre az oldalra, mindazok ellenére, hogy néha mi megy itt, mert még mindig találok hasznos és praktikus kérdéseket és válaszokat!
8/9 A kérdező kommentje:
sziasztok, nagyon köszönöm a válaszokat, a scampes elérhető árú ha érte megyünk, de jó tudni hogy a gremesén is van ha minden part szakad. Köszi szépen!!!
2012. okt. 9. 07:48
9/9 anonim válasza:
A Scmap.hu-n lehet kapni,741 Ft,most akciós.Mindeféle színben és több méretben.Fiúknak is van!!!6 féle színben.Én nemrég kaptam meg,isteni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!