Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesnek melyik az ideális...

2 évesnek melyik az ideális czima/bakancs? Adnál tanácsot?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mindkettő tetszik, de nem igazán tudom melyik lenne a jó választás.

Illetve a mérettel is bajban vagyok. 14 cm a talpa, vettem neki 23-as cipőt,ugyanilyen márkát, közel 1 cm-rel nagyobb..CSizmából is elég lesz a 23-as???Mert arra 14.5 cm-t ír belső talphossznak, bár az előzőz is nagyobb volt,mint amit megadtak.

2012. okt. 1. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp a magasabb szárút venném, de ennyiért már Salust is kapsz (kb). És biztos vagy benne, így kép alapján, hogy elég melegek? Legalább egy centivel kell, hogy nagyobb legyen, egyrészt a vastagabb téli zokni, harisnya miatt, másrész a tavasz még nagggggyon messze van... :o(
2012. okt. 1. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem 9, 4 és 2,5 évesek.

Fazonra szerintem a második praktikusabb, mert míg a cipzáros szabása fix, a tépőzárast jobban a gyerek lábához lehet igazítani (ha picit szélesebb a bokája vagy magasabb a lábfeje vagy akármi, akkor se fog lötyögni/szorítani stb).

A méretet tekintve bele kell kalkulálni a vastagabb zoknit vagy harisnyát, nagyon is kelleni fog az az 1 plusz centi és még lehet hogy ki sem húzzátok tavaszig (ha szerencsétek van akkor is valszeg csak éppenhogy). Úgyhogy nyugodtan vedd csak meg neki a nagyobbat. Bár szerintem a vásárlásal ráérsz míg bejön a tényleg hideg, addig ki tudja mennyit nő a lánykád lába.

Ha bőrt veszel akkor vegyél hozzá impregnálószert is, vagy elve víztaszító bevonatú anyagból valót válassz. Én személy szerint sosem szerettem a belül szőrmés megoldást, hamar csomósodik akkor meg nyom :S inkább legyen belül anyagában bélelt a láb felől normál bőr, vagy legalább a talprészen semmiképpen nem szőrmés!

A DD Step jó minőség, én szerettem még nekik az Elefantent is (mondjuk tavaly kifogtunk egy vackot belőle lehet hogy idén nem olyat veszek), ja és kipróbáltuk az aldis hóbakancsot is és jó volt felaaannyiért... szóval idén majd meglátom. De: TEX-es bélésűt vettem mindig, nekem is olyan van és abban sosem fáztunk sem én sem ők.

Ez csak az én véleményem volt, ahány gyerek annyi tapasztalt a lábbelikről :)

2012. okt. 1. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
A magas szárú, vagyis az első képen látható.
2012. okt. 3. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Én egyiket se venném meg. A magasszárúval az a baj, hogy nem lehet lábra igazítani és ha nem jól illeszkedik bemegy a hideg ill. a lábikót se tartja! A másodikkal az a bajom, hogy rövid, végül is egy bundás félcipő...akkor inkább egy jó csizmát vegyél ami tépőzáras vagy fűzős és tartja a lábat tex-es, meleg! (Pl:Elefanten)

Én mindkét gyerekemnek úgy vásárolok őszre-télre cipőt, hogy egy magasszárú félcipő (bakancs) ami béleletlen és egy bélelt bundás csizma. Ezeket váltogatjuk az időjárás alakulása szerint!!

2012. okt. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!