Sam a tűzoltó plüss figurát, vagy tűzoltó autót hol tudnék venni?
tesz-veszen,vaterán,ezeken néztem,de nem nagyon van,1-2-t találtam,de mivel angliából küldik,rengeteg a postaköltség,és maga a plüss se olcsó,6 ezer ft :( Nem tudtok olyan játékboltot ahol lehet esetleg kapni,és akkor a postaköltséget is megspórolnám,vagy legalább kevesebb lenne?
Vagy ha tudtok eladót akinek van,szivesen megnézném!Egyébként miskolciak vagyunk,de itt nem találtam a játékboltokba.A fiamnak mindene most a sam a tűzoltó mese(2éves),és szeretnék neki venni valamit.Lehet csak karácsonyra,de lehet előbb.Köszi ha tudtok segiteni!
köszi,a googlét is néztem,de sehol nem találom hogy magyarul beszél e vagy sem,egyáltalán lehet e olyat kapni ami magyarul beszél?
A sima plüsst már megtaláltam,hát nem sokkal kevesebb a postaköltség mintha angliából küldenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!