Ajánlanátok valami normális gyerekülést (18-36kg), amiben rendesen aludni is tud a gyerekem?
nem nagyon értem ezt a dönthető kívánalmat :S
az az ülés amit most használtok, olyan 4-5 éves kortól lehet használni mert ugye nincs saját öve, tehát egyáltalán nem pici gyerekről beszélünk, miért kéne azt dönteni vagy egyáltalán aludnia az autóban? szerintem nincs is ilyen, a 18-tól kategória tulajdonképpen egy ülésmagasító és egy szűkítő, olyan a kialakítása mint a rendes ülésnek.
vagy nagyon sokat utaztok azért kéne a kocsiban aludnia? mondjuk egy 5-6 éves gyerekkel azért meg lehet beszélni, hogy ha kényelmetlen akkor is bírja ki azt a pár óra autókázást, ha nem alszik el akkor nézegessen mesekönyvet, rajzolgasson vagy ilyesmi
a barátnőm fiai 6 és 4 évesek MINDKETTŐ ahogy elindul az autó szinte egyből bealszanak...
2 recaro ülésük van mert annak legalább olyan nagy oldalt a fejrésznél hogy megtartja a fejüket valamennyire.
Én se értem, de van ilyen!! Nekem a 4 éves fiam már csak akkor alszik el a kocsiban ha valami extra fárasztó dolgon vettünk részt de akkor meg elszunyókál a nem dönthető graco ülésünkben is.
Sziasztok!
Szóval akkor esélytelen már ebben a kategóriában dönthető(bb) ülést találni... :( Végül is a nyakpárna jó ötlet, kipróbáljuk! :)
3 éves lesz még csak az én kisfiam is, de 100cm, vagy már lehet, hogy kicsit magasabb is, az előző ülésünkből már nagyon kilóg a feje.
Hétvégenként megyünk jobbra-balra, de értelme csak úgy van, hogy alvásidőben indulunk, így délután még van időnk kirándulgatni. Még szokott aludni hálistennek ebéd után. :)
Köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!