Tudtok ajánlani pszichológust Bp. -en?
Azt hiszem nekem lenne rá szükségem elsősorban, aztán ha nem zárnak be vhová, akkor lehet, hogy a gyereknek is.
Sajnos kezdek megőrülni... Félek a saját gondolataimtól, amik akkor jönnek elő, mikor nem tudok mit csinálni az egyre kezelhetetlenebb két évesemmel. Vannak dolgai, amikért azt gondolom, hogy jó lenne irtózatosan elverni, és az alaphelyzet már az, hogy nehezemre esik szeretni. Szemét dolgok ezek, és szembe is köpnék érte azt hiszem bárkit. De mégis így érzek, hogy a büdös gonosz kölök kinyír. Hol kaphatnék segítséget? Nagyon padlón vagyok. Gondolom ez olyan szülés utáni depresszió lehet, amit úgy-ahogy kordában tudtam tartani, de kezd kicsúszni minden az irányításom alól. Van egy 7 hónapos pici is, ő egyelőre még nem haladja túl a tűrőképességemet. Nem akarok a nagyobbnak se kárt okozni, már így is egy csomószor csúnyán viselkedtem vele :(. SZégyellem is magam érte, de egyszerűen nem tudom már az indulataimat visszafogni, ha elkezdi a kis "szemétségeit". Azt hiszem tényleg nagy bajban vagyok :(.
Bp. elég nagy, szerintem kezd a területi illetékes sztk-ban, aztán meglátod, hogy szimpatikus-e.
de lehet inkább pszichiáterhez kéne menned mert ha depresszió akkor gyógyszert kéne szedned, azt meg pszichiáter ír ki, pszichológussal csak beszélgethetsz a problémáidról, nem biztos, hogy neked ez lenne a jó megoldás, mert tudod te mi a gond, nincs az elméddel semmi gond, csak iszonyatosan kimerültél egy pici és egy kicsi mellett aki ráadásul most lép a dackorszakba, így a pihenés gondolom kivitelezhetetlen, ezért is lenne talán jó pár bogyó ami a kedvedet javítaná és nyugodtabb tudnál maradni.
addig is míg eljutsz dokihoz, ajánlanám a napi 3x2 magne B6-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!