Ismeritek a Toysrus játékboltokat? Magyarországra van házhozszállítás?
Figyelt kérdés
nagyon nagy választéka van, és olcsóbb is mint az itthoni játékboltok árai. Vásároltatok már ilyen üzletben?2012. szept. 29. 11:14
1/5 anonim válasza:
Igen, vásároltunk már többször is, igaz, évekkel ezelőtt. Ausztriában. De nem tudom, hogy szállítanak-e házhoz? Honlapjuk nincs? Nem tudod megnézni? (mondjuk akkor nem írtál volna ide...)
2/5 Jégtánc válasza:
Szia,
szerettem én is nagyon Németországban sokszor ott vásároltunk,ha jól tudom nem szállítanak Magyarországra.Érdemes elmenni Ausztriába ha van valahol a közelben.Jobban megéri talán.
3/5 anonim válasza:
Igen,Becsben sok ilyen uzlet van,mi is vasaroltunk ott tobbszor kisfiamnak.Tenyleg nagy a valasztek,de a kerdesedre sajnos nem tudok valaszolni :(
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor kinézünk...
2012. szept. 29. 15:52
5/5 Szolek Kristof válasza:
Magyarországra elvileg nem szállít közvetlenül az amerikai Toys R Us. Viszont vannak cégek, akik a szállítást elintézik helyetted, rajtuk keresztül megszerezheted, amit kérsz. Itt tudsz róla többet olvasni [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!