19 hóssal elmennétek 1 napos buszos kirándulásra?
Hát ez teljesen gyerek függő.Én az enyémmel még egy 25 perceset sem tudnék,ismerem milyen. :)
Előtte még nem tudtok elmenni csak úgy buszozni valamerre,hogy szokja?Lehet akkor nyugodtabban lennél te is és látnád hogy tetszik neki
Az en kisfiam eleg jol vegigul egy 2 oras repulo utat es elotte meg utanna egy 2 es fel oras autoutat. Az autoban altalaban alszik meg nezelodik.
Amivel en letudom kotni az a matrica. Veszek egy halom autos meg repulos matricat es egy ures matrica fuzetet aztan ragasztgat kedvere. Igaz a vegere mar el kell dobni mert mar a nadragomat meg sajat magat is vegigragasztja de minimum egy orara lekoti. Utanna meg azt szoktam csinalni, hogy veszek kukit es bedugom egy ures karton dobozkaba o meg kinyitogatja es kihalassza es megeszi. Mindig 1-2 kukit rakok csak bele meg ropit... es igy elvan egesz jol. Nagyon elvezi kinyitogatni es megkeresni benne a finomsagot.
Gondoltam otletkent leirom ha megis nekivagtok. Ez en kisfiam siman kibir 2 orat. 2 eves kora ota pedig a dvd lejatszo jott be vagy a laptop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!