Ha rengeteg pénzetek lenne, szóba jönne a gyereketeknek az otthon oktatás?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos nincs,nem azért kérdezem, csak kiváncsiságból.
Gyerektársaságba végül is tud járni sportfoglalkozásokon, játszótéren, stb....
#otthon oktatás #home schooling
2012. szept. 25. 11:21
11/16 anonim válasza:
Nem. Az iskolás közösség élményét semmilyen sportfoglalkozás nem helyettesíti. Egy iskolás korú gyereknek iskolában a helye. Örüljön neki az ember, hogy nem beteg a gyereke és mehet isibe!!!!!!!!!
12/16 anonim válasza:
Szintén nem. Ha sok pénzünk lenne, bármilyen különórára járhatna, akármilyen hobbija lehetne. Akkor gondolkoznék el csak a "magántanulósságon", ha valamiért betegesen utálja a közösségbe járást (természetesen akkor nem én tanítanám).
13/16 anonim válasza:
Tanár vagyok, és semmiképp. Inkább iratnám elit iskolába, utaznék vele, stb, de gyerektársaság nélkül szerencsétlen lenne, sérülne az egész szocializációs folyamat.
14/16 anonim válasza:
Nem. Nem, mert azzal tenném neki a legrosszabbat, ha elszeparálnám a többiektől. Egy 3-4 éves kortól a gyereknek szüksége van a társaságra, hogy szokja meg, hogy vannak szabályok, amiket be kell tartania. Ezt a játszón egyéb helyeken nem fogja tudni.
15/16 anonim válasza:
érdekes, mindenki nemet írt, mégis mindenki le van pontozva... itt járt egy jellem-szellem! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Nem én voltam. Én is így jártam egy másik topikban :-(
2012. okt. 4. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!