Mennyit fizettek az óvodába 1 gyerek esetén?
Leginkább budapestiekre vagyok kíváncsi, akiknek egy gyerekük van, mennyibe kerül 1 hónapra az óvodai étkezése a gyereknek?
Jövő hónapban kezdjük, csak szeretném tudni, kb mire számítsak.
(Még ha valaki meg tudja mondani, a XV.kerület, Kontyfa utcai Micimackó óvodában mikor kell az októberit befizetni, azt megköszönném. Nyilván, azokra gondolok, akiknek oda jár a gyereke:))
(A "miért nem hívod fel őket/mész be megkérdezni?" válaszokat előre is köszönöm, de nem kérem.)
353ft/nap
DE! kell egyenlőre havonta tisztasági csomag, cca: 2.000ft/hó
csoportpénz: 500ft/hó
gyümölcsnap: 2-3kg gyümölcs, havonta 2-3x
és most kértek:
1 csomag A/4-es papír, 1csomag jobb minőségű színes ceruza, kétféle pritt stift ragasztó, tempra.
És, ha van extra program, akkor arra fizetni kb 500ft/alakalom.
Na, nálunk ez a helyzet
21. kerület
Nálunk 490 ft/nap az étkezés.
Havonta 1x kell gyümölcsöt vinni.
2000 Ft/félév a csoportpénz+ a külsős programok (bábszínház stb...)
Tisztasági csomag havonta (szalvéta, papírzsepi, folyékony szappan, wc papír, fogkrém, nedves popsitörlő)
Eszközöket nem kell venni, de bármit szívesen fogadnak az óvónők.
Xv.ker
havi kaja 22 napra 9500ft
+500 csoportpénz
+ tisztasági havonta
+hetente gyümi
+ 500ft havonta különprogram, szóval nem olcsó
CSak halkan megjegyzem arról az oviról..konkréten az óvónőkról nem sok jót hallottam, nekem odajárt bölcsibe a fiam de az se volt jobb ..soha többet oda gyerekem nem fog menni!!!!
Nem szedhető, de ha nincs plusz pénz befizetés, akkor nincsenek külön programok, nincs szép játék, nincs gyümölcs.
Tisztasági csomagot pedig szinte mindenhol kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!