Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beteglátogatóba mit vigyek...

Beteglátogatóba mit vigyek egy 2,5 éves kislánynak?

Figyelt kérdés
Kórházban fekszik. Én könyvre vagy kifestőre gondoltam. Vagy, a babának jobban örülne egy ilyen korú gyermek?
2012. szept. 24. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:

baba,könyv, rajztábla

milyen betegsége van?

2012. szept. 24. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudják. Egy hete rohamot kapott. Hányt, lázas volt, s az egyik pillanatban rázkódni kezdett, aztán eszméletét vesztette. Most jól van, csak megfigyelésen tartják bent. Az orvosok epilepsziára tippelnek. :(
2012. szept. 24. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

lázgörcs,remélhetőleg csak az

akkor vihetsz valami finomat is neki,kedvenc csoki stb.

2012. szept. 24. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

a könyv sztem szuper..

valószínű lázgörcs, nekem 5 évesen volt szintén hányás láz ..egyszercsak fentakadt a szemem, és görcsöt kaptam, azóta hál istennek soha nem volt...

2012. szept. 24. 20:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért idegeskednek nagyon az orvosok, mert születésekor ciszta volt az agyában, ami később felszivódott, és látszólag nem hagyott maradandó károsodást, meg egy helyen felgyülemlett az agyvize (azt nem tudom, h később magától rendbe jött-e, v lecsapolták), de félnek, hogy ezek miatt történt a roham.
2012. szept. 24. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:

szurkolok,h "csak" egy lázgörcs legyen, és ne epilepszia.

igaz a lányom már3 éves ,de felsorolomő minek örülne:

baba, rajztábla,filcek,szinező,kedvenc kaja, plüss állat, pizsama, puzzle,igazából mindenek

szóval ebbe a korban nagyon mellényúlni nem tudsz az ajándékkal

2012. szept. 25. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!