Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan anyuka akinél a...

Van itt olyan anyuka akinél a gyerekének nem vált be a béres csepp hogy jobban egyen töle?

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Én most akarom kipróbálni majd következő hónapban a lányomnál.

A vitacolan-t használtuk eddig. Undorító ízű, szagú. Gyűlöli bevenni és nem is javult tőle semmit az étvágya.

2012. szept. 23. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Én inkább azt mondanám, hogy mire kicsit is nőtt volna az étvágya, tutira összeszedett valami betegséget, így abba hagytuk. Nálunk mindig az a vége, hogy két héten belül megbetegszik.
2012. szept. 23. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
bevált ugyan de baromi székrekedése lett tőle,és elég sokáig eltartott mire rájöttünk hogy attól.igy abbahagytuk,de sokat segített.igy béres rágótablettát vettem neki,most idén meg marslakócskákat.
2012. szept. 23. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Mióta adod? Csak azért kérdezem, mert kell két hónap folyamatos szedés, hogy elkezdjen hatni.
2012. szept. 23. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
alig egy hónapja szedi
2012. szept. 26. 17:12
 6/8 Rmonika72 válasza:
Én még kisiskolás lehettem amikor bejott ez a Béres csepp. Anyukám sorba állt szegény (akkor még hosszu sorok álltak érte), mindharman kaptunk belole gyerekek, de nekunk nem valt be. En kimondottan beteg voltam tole, mintha megfaztam volna. Igyanilyen tuneteim vannak a Béres Actival multivitamintol is. Két szem, és egy hét betegszabi. Lehet, hogy én valamelyik osszetevojére allergias vagyok, bar a fémallergian kivul egyelore mas allergiamrol nem tudok. szoval figyelni kell azert.
2013. ápr. 14. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Fémallergiások eleve nem szedhetik, mivel az egyik fő összetevője a vas!! Ha má egy elemre is érékeny vagy, már nem fog beválni a készítmény!
2013. ápr. 14. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Elso vagyok!

Azota tul vagyunk 3 uvegen (4es csomagot vettem). Most tapossuk az utolsot.

Melle kapja ugyanugy a C vitamin cseppet.

2 honapja adtam neki Robokid+vassal szirupot. Nagyon bejott. Attol volt valtozas, de azt szuneteltetni kell egy kis idore. Legalabbis a gyerekorvos ezt mondta!

2013. ápr. 15. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!