Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tipegők a kifutón, cuki, vagy...

Tipegők a kifutón, cuki, vagy borzalmas, vélemények?

Figyelt kérdés
4-5-6 éves gyerekek egy kiló sminkkel az arcukon különböző macerás fizurákkal, napi több órában öltözőkben sminkeseknél fodrászoknál. A kifutón kamerák előtt. Magas elvárás a szülőktől, a közönségtől, és főleg maguktól. Miért van erre szükség, miért nem lehet a gyerek egyszerűen gyerek, mi vissz rá szülőket arra hogy ezt tegyék a gyerekeikkel?
2012. szept. 20. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas és akkor még enyhén van fogalmazva. A szülők valószínűleg a saját elfojtott, meg nem valósult vágyaikat élik ki benne, nem törődve a gyerekek érzéseivel. Megtépném a hajukat az biztos!
2012. szept. 20. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyetértek az elsővel. Számomra is borzalmas...
2012. szept. 20. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem érdemes erről túl hosszan dilemmázni, ez olyan gondolkodásbeli különbség ember és ember közt, mint hogy vannak, akik felfújatnák a szájukat injekciókkal (és azt hiszik, jól néznek ki), és vannak, akik nem (és azt hiszik, a másikak borzalmasan néznek ki), vagy van, aki a „testéből él”, van, aki nem.

A szülők többsége azért veled ért egyet, leglábbis remélem. :)

2012. szept. 20. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár a kérdésedben már megfogalmaztad a véleményed, abszolút egyetértek veled. Szerintem gyermekkorában (már ha megadatik a boldog)a legszabadabb egy ember, utána már ezer szabálynak, elvárásnak kell megfelelni, én nem hoznám be ezeket a gyermekeim életébe idejekorán.
2012. szept. 20. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pár részt láttam abból a sorozatból, szerintem gyomorforgató. És ha észrevettétek, mindegyik kislány anyja dagadt, igénytelen, ronda, egyszerűen gusztustalanul néznek ki. Inkább a saját kinézetükkel kellene ennyit foglalkozni.
2012. szept. 20. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartom szépségversenynek azt, amikor mű a haj, mű a fog, mű a köröm, mű a szempilla, plusz még úgy ki van sminkelve, hogy a saját anyja nem ismerné fel. Mert itt nem a gyerek a szép, hanem a sminkes ügyes.

Legtöbbször mikor lekerül róluk a sok cucc, ott marad egy legjobb esetben is csak "átlagoska" kislány, aki ha a saját külsejével jelentkezne, észre se venné senki.

Ne a flanctól legyen szép.

Alapból nem szeretem a gyerek szépségversenyeket, de így még értelme sincs.

2012. szept. 20. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek. Szegény gyerkőcök, anyukák álmait kell megvalósitaniuk...
2012. szept. 20. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!