Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van más is aki ilyen esős...

Van más is aki ilyen esős időben biciklivel, vagy gyalog viszi a kicsit oviba?

Figyelt kérdés
Mivel a férjemnek muszáj autóval járni, így nekünk marad a bicikli, de reggel is annyira esett hogy jól eláztam.A fiam nem ázott mivel esőköpeny volt rajta, megvédte.Most ismét elázás lesz ha megyek érte, mert még mindig esik:-(
2012. szept. 20. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi is biciklivel járunk. Neked is be kell szerezni egy esőkabátot, és akkor nem ázol el.
2012. szept. 20. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:

gyalog viszem a 4 évest oviba a 2,5 évest bölcsibe. Vízálló kabát van rajtunk, nekik esőnaci is, nekem mondjuk nem, de felhajtom a farmer szárát és a bakancsom sem ázik be.

Vegyél te is esőkabátot vagy valami sportdzsekit.

2012. szept. 20. 11:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Pont erre gondoltam én is.És így nem tud megfázni, ebben az időben?Volt rajta póló, vékony hosszú felső, vastagabb pulcsi, átmeneti kabát, esőköpeny ami egész a bokáig leér, meg sapi.Kicsit az arcába csapott a szél, vizes lett mire odaértünk, kb. öt perc.
2012. szept. 20. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi is bicajjal mentünk reggel, azzal is megyek érte, nekünk nincs is autónk. De felénk nagy szél is van, meg hát fel is veri a vizet a sárhányó is, a nadrágomból csavarni lehetett a vizet reggel is, mire hazaértem. Most sem lesz jobb délben a helyzet... Ő nem ázik, mert rajta van esőkabát, plusz egy pléddel betakarom, így a lába sem ázik és nem is fázik, plusz az ülésre is rakok egy plédet. Míg bemegyek az oviba, addig meg húzok rá egy kukazsákot (mármint az ülésére), hogy ne ázzon.
2012. szept. 20. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha jól fel van öltöztetve és nem órákig van ilyen időnek kitéve, akkor nem fázik meg szerintem. Én szeles időben mindig mondom a kislányomnak, hogy hajoljon a hátamnak. És így nem éri az arcát az eső és a nagy szél.
2012. szept. 20. 11:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon nem szeretem ezt az időt, eső, szél....de gondolom nem egyedül vagyok én ezzel.
2012. szept. 20. 11:16
 7/10 A kérdező kommentje:
És nagy hidegekbe hogy viszitek, vagy ha nagyon rossz az út(falu)?Akkor is bicajjal?
2012. szept. 20. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Gyalog megyünk, 7-8 percre van az ovi. Gumicsizma és esőkabát van rajtuk. Télen meg bélelt bakancs vagy hótaposó.
2012. szept. 20. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Biciklivel viszem őket amióta 1 évet betöltötte a kicsi. Immáron 2 éve. Télen nyáron, hóba fagyba. A kicsi elől, a nagy hátul. Szerintem nemhogy megfáznak, hanem épp ahogy szokja a viszontagságokat úgy erősödik az immunrendszerük. Pl a kisebb tavaly se volt még meghűlve egész télen. Pedig még viharos szélben is kocsi nélkül mentünk.

Ma még az esernyő is kezemben volt, szétment az esőkabátom, hát élmény volt.

Télen mi még jégen is bicajoztunk, bár nem mértem fel a körülményeket, csak az oviban szóltak rám, hogy jó bátor vagyok :))) Fel se tűnt a tükörjég, bár jól levolt terhelve a bicaj. Egyedül már csúszósabb volt.

2012. szept. 20. 17:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Igen, mondjuk épp hallottam nem is olyan rég a tévében erről a gyerekbetegségekről riportot, és ott egy ovónő nyilatkozott hogy sajnos a mai gyerekek nagyon keveset vannak levegőn, kocsival hozzák-viszik őket, ezt pont kiemelte.
2012. szept. 20. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!