Kislányaimnak hol tudnék fodros kis tornaruhát venni ( 2 és 4 éves) nem túl horribilis áron?
Off: Én is ilyesmit keresek a kislányomnak (4 éves). Állítólag a H und M-ben van ilyesmi. Jövő héten talán eljutok oda, bár szerintem ott horrorárban lesz.
Itt a környéken van pár kínai, egyben már jártam, ott nem volt, még majd nézem a többit is.
Vaterán láttam párat, de nem tetszettek vagy a méret nem jó.
3.vagyok
Nálunk sem előírás a fodor, de ha a lányom olyat szeretne, akkor miért ne kaphatna fodrosat?
Most megint mondták nekem a H&M-et, úgyhogy most már tényleg elmegyek oda.
Olyat nem tudnál csinálni, hogy veszel egy sima dressz, és hozzá eltérő színű anyagot (vagy ha vmi csoda folytán kapsz pont olyan színűt, mint a dressz), varrsz/varratsz egy enyhén fodros kis rövidke szoknyát, szépen rávarrod (a legjobb kézzel) és kész a csini dressz.
Egyébként én is ilyet vennék a lányomnak szambatáncórákra, az tuti!
Én írtam a H&M-et... Majdnem 4 évesemre kerestem nem horror áron kis fodros tornaruhát (balettruhát).
Képzeld, tegnap itt egy kis közeli bababörzén tudtam venni egy gyönyörű szépet 300 ft-ért :) :)
Kis rózsaszínű tornaruha (ujjatlan mint egy fürdőruha) és ott a fodor a derekán (mint egy kis szoknya).
Olyan boldog vagyok és a kislányom is persze!!!
Remélem te is találsz minél előbb!!!
BG Tornadresz webaruhaz!
meretre is keszitenek!!
pomaz-i kft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!